Αγραμματοσύνη ακόμα ένα φαινόμενο;;;

12 Σεπτεμβρίου 2003

Έτσι φαίνεται όταν προσκυνάς το χρήμα και την δόξα. Δεν σου μένει όρεξη για να μάθεις γράμματα (γράμματα – σπουδάγματα). Αυτό δεν ισχύει για τον Colin Farrell (τον ξέρει κανείς;;;) Ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Μέγα Αλέξανδρο (πέρασε και δεν ακούμπησε) στις μια από τις δύο ταινίες για τον Μακεδόνα Στρατηλάτη. Ο φερόμενος ηθοποιός στην ιδιωτική του ζωή πίνει μέχρι τελικής πτώσεως, σε καθημερινή βάση, καπνίζει (όμως τι;;) με μανία και συμβουλεύει εμάς τους Έλληνες πως πρέπει να χωνέψουμε την ομοφυλοφιλική πραγματικότητα, για τον Μέγα Αλέξανδρο. Ο ίδιος φοράει σε κάθε δάχτυλο και από ένα δαχτυλίδι και στο μυαλό του έχει σκουπίδια. Τώρα τι ταλέντο μπορεί να έχει;; Το συμπέρασμα βγαίνει μόνο του.

“..Εμείς οι Έλληνες να διαβάσουμε ξανά την ιστορία μας, να πάψουμε να διαμαρτυρόμεθα, και να αμφισβητούμε τις ιδιαιτερότητες του Μεγάλου Αλεξάνδρου…”

Βρε αγράμματε, ανιστόρητε, κλπ, την τέχνη της υποκριτικής σ΄ αυτόν τον κόσμο, ποιος σου την δίδαξε, που για χάρη της σήμερα μπορείς και βγάζεις λεφτά;;

Η ταινία χρηματοδοτείται από τα Σκόπια (FYROM). Τώρα καταλάβατε !!!  Γιατί μας λέει να διαβάσουμε ξανά την ιστορία μας. Εσύ μεταλλαγμένε Αλέξανδρε, τι διαβάζεις;; Έχεις καμιά ιστορία πΧ;; Από πού ξεφύτρωσες;; Ποιοι είναι οι πρόγονοι σου;; Τι προσέφεραν στην ανθρωπότητα;; Ψευτόμαγκα που θα μας πεις εμάς, τι να κάνουμε με την ιστορία μας.

Η ανθρωπότητα όταν αναφέρεται σε εμάς τους “ΈΛΛΗΝΕΣ”, πρέπει να κάθεται ΠΡΟΣΟΧΗ !!

.