Δημήτρης Κόκοτας

11 Οκτωβρίου 2003

στην εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” με τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη στο Ράδιο Σπορ 98,7. Δημήτρη καλώς σε βρίσκω στην Αθήνα. Δημήτρης Κόκκοτας: Καλώς μας ήλθες Νίκο και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο “Φεγγάρια”. Ξεκινήσαμε με τον Άγγελο Διονυσίου την χειμερινή σαιζόν και πιστεύω να περάσουμε καλά. Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε πολύ. Διασκεδάζει ο κόσμος, περνά καλά, γλεντά, οι τιμές είναι προσιτές.

Ν. Βάνης: Θέλω να μου πεις Δημήτρη για την τιμή της φιάλης, γιατί ενδιαφέρει τον κόσμο. Μαθαίνουμε στην Θεσ/νίκη κάτι αστρονομικά ποσά για τις τιμές των νυχτερινών κέντρων στην Αθήνα.

Δ. Κόκκοτας: Η τιμή της φιάλης στα “Φεγγάρια” είναι 110 Ευρώ κομπλέ. Έχουμε ξεκινήσει λοιπόν και πάμε πάρα πολύ καλά. Η συνεργασία μου με τον Άγγελο Διονυσίου είναι καταπληκτική, στο πρόγραμμα επίσης είναι η Αθηνά Χαϊκάλη, η Λένα Γκρέκου, ο Νίκος Γεραλής, με μαέστρο τον Νίκο Χριστοδουλή. Θα είμαστε όλη την χειμερινή σαιζόν, και σας προσκαλούμε όλους να έλθετε να διασκεδάσετε, κα να περάσετε όμορφα.

Ν. Βάνης: Απ΄ ότι είδα έχετε πολύ καλό λαϊκό πρόγραμμα. Επίσης θέλω να σου πω πως έμαθα ότι έγινες και επιχειρηματίας τριών καφέ, σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Δ. Κόκκοτας: Όντως έχουμε πολύ καλό λαϊκό πρόγραμμα. Όσον δε αφορά τις επιχειρησιακές μου δραστηριότητες είμαι ενθουσιασμένος, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, προσπαθώ όμως να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου.

Ν. Βάνης: Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι καινούργιο;;

Δ. Κόκοτας: Δισκογραφικά θα κάνω ένα single που θα κυκλοφορήσει τις γιορτές. Το ολοκληρωμένο CD θα είναι έτοιμο Φεβρουάριο με Μάρτιο.

Ν. Βάνης: Πότε θα επισκεφτείς την Θεσ/νίκη;;

Δ. Κόκοτας: Ελπίζω να έρθω σύντομα, μου έχετε λείψει πολύ. Στην Θεσ/νίκη όποτε έρχομαι περνώ καταπληκτικά. Ο κόσμος με αγαπά, έχω πολλούς φίλους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, να είναι πάντα καλά που μ΄αγκαλιάζουν με τόση αγάπη. Να πω δε ότι η καινούργια μου δουλειά θα είναι και πάλι με τον Κώστα Μηλιωτάκη μουσική και στίχους Πάνου Φαλάρα, Ναταλί, και δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποιους άλλους στιχουργούς, αλλά και συνθέτες μαζί πάντα με τον Κώστα.

Ν. Βάνης: Μιλώντας με τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη που φέτος εμφανίζεται στο “FIX” της Θεσ/νίκης, εξέφρασε την επιθυμία για κάποια συνεργασία.

Δ. Κόκκοτας: Τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη τον εκτιμώ πολύ σαν συνάδελφο. Γιατί όχι λοιπόν να μην συνεεργαστούμε, θα το δεχθώ με χαρά.

Ν. Βάνης: Δημήτρη σ΄ ευχαριστώ που με φιλοξένησες στο καμαρίνι σου, και για τα όσα είπαμε

.