Στέλλα Κονιτοπούλου

18 Οκτωβρίου 2003

στην εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” με τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη στο Ράδιο Σπορ 98,7 FM.

Στέλλα καλώς σας βρήκα στην Αθήνα. Έχω να πω ότι είναι χαρά μου που σε γνώρισα από κοντά.

Μια εκπρόσωπο του νησιώτικου τραγουδιού, μια τραγουδίστρια με οικογενειακή παράδοση στο νησιώτικο τραγούδι. Εμφανίζεσαι εδώ στο “Καν – Καν” με τον Ζαφείρη Μελά και την Ελένη Καρουσάκη.

 Στέλλα Κονιτοπούλου: Νίκο θέλω κα εγώ να σε καλωσορίσω εδώ στο “ Καν – Καν”, όπου θα εμφανίζομαι όλη την χειμερινή σαιζόν.

Ν. Βάνης: Κυκλοφορεί εδώ και μήνες η καινούργια σου δουλειά.

Σ. Κονιτοπούλου: Η καινούργια μου δουλειά με τίτλο “Η αγάπη είναι δώρο” έχει κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Περιλαμβάνει 12 τραγούδια όλα καινούργια, τα υπογράφει ο αδελφός μου Βασίλης Κλουβάτος, ο Γιάννη Πάριος, Η Ελένη Γιανατσούλια, ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ο Θανάσης Περιστεράκης, η Άννα Κουτουμάνου, ο Χριστόφορος Παρίσης και πολλοί άλλοι. Αυτή η δισκογραφική δουλειά με βρίσκει με αλλαγή εταιρείας, μετά από 12 χρόνια που ήμουν στην Sony, έκανα μεταγραφή στην Alpha Records. Είμαι πολύ χαρούμενη, ξεκινώ μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου. Όλα από την στιγμή που κυκλοφόρησε το CD από την κυρία Άννα μέχρι τα παιδιά που δουλεύουν στο μάρκετινγκ πάνε πολύ καλά, και εύχομαι να είναι έτσι και στην πορεία.

Ν. Βάνης: Στην Θεσ/νίκη δεν εμφανίζεσαι τακτικά, ο κόσμος σ΄ αγαπάει και όλα τα ραδιόφωνα παίζουν τα τραγούδια σου.

Σ. Κονιτοπούλου: Δεν φταίω εγώ σ΄ αυτό. Πρέπει να γίνει μια πρόταση από κάποιον επιχειρηματία για να μπορέσω να εμφανιστώ.

Ν. Βάνης: Φήμες σε θέλουν μετά το τέλος των εμφανίσεων σου στο “Καν – Καν” να έρχεσαι στην Θεσ/νίκη.  

Σ. Κονιτοπούλου: Ελπίζω ότι θα γίνει αυτό, το θέλω πολύ, γιατί έχω να εμφανιστώ στην Θεσ/νίκη σε κάποιο σχήμα από τότε που ήμουν στην “Πολιτεία” με την Καίτη Γαρμπή και τον Θάνο Καλλίρη. Μετά είχα και κάποιες προτάσεις που όμως δεν ήταν αυτές που ήθελα, και γι΄ αυτό δεν εμφανίστηκα τόσο καιρό. Μου αρέσει όλα αυτά τα χρόνια που κάνω αυτήν την δουλειά να επιλέγω τις συνεργασίες μου, για να περνώ και καλά. Γιατί δεν είναι μόνο το που θα εμφανιστώ, και τι πρόγραμμα θα δώσουμε στον κόσμο, αλλά είναι και η συνεργασία μεταξύ συναδέλφων.

Ν. Βάνης: Ξέρεις ότι έχεις μια καταπληκτική οικογένεια και μία κόρη.

Σ. Κονιτοπούλου: Η οικογένεια μου είναι το παν για μένα. Παντρεύτηκα πολύ μικρή. Προτεραιότητα για μένα είναι το παιδί μου, ο σύζυγος μου, και μετά η καριέρα. Στην δουλειά μου έχω μαζί και τον αδελφό μου. Υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, το έχουμε άλλωστε αυτό άλλωστε εμείς οι νησιώτες. Νοιώθω πιο οικεία, έχω άλλον αέρα, νοιώθω πιο ασφαλής, αν θέλεις εντός εισαγωγικών. Με τον Βασίλη δουλεύουμε τόσα χρόνια μαζί, ξέρει τα πάντα για μένα από καλλιτεχνικής πλευράς.

Ν. Βάνης: Στέλλα θα ήθελα να σου κάνω μια πρόταση για μια εκδήλωση που θα γίνει στην Θεσ/νίκη, για τα παιδιά που έχουν πρόβλημα καρδιάς, θα ήθελες να συμμετάσχεις και εσύ;;

Σ. Κονιτοπούλου: Εάν δεν δουλεύουμε, με μεγάλη μου χαρά θα το κάνω. Πρέπει όλοι οι καλλιτέχνες να είμαστε ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα. Θέλω να στείλω στους χαιρετισμούς μου στην Θεσ/νίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, γιατί πραγματικά ο κόσμος σας διαφέρει από τον κόσμο της Αθήνας, και δεν το λέω γιατί θέλω να κάνω κομπλιμέντα, αλλά το βλέπω εδώ από τους μουσικούς του Ζαφείρη που είναι Θεσσαλονικείς, όλοι είναι απλοί άνθρωποι με ανοιχτή καρδιά, όπως είμαστε και εμείς οι νησιώτες. Και θα τελειώσω με ένα μήνυμα “η αγάπη είναι δώρο”.

Ν. Βάνης: Στέλλα θέλω να μου πει λίγα λόγια και ο αδελφός σου ο Βασίλης Κλουβάτος. Είστε μια μουσική οικογένεια που σας αγαπά όχι μόνο ο κόσμος της Ελλάδος, αλλά και όλος ο απανταχού Ελληνισμός.

Β. Κλουβάτος: Τα συναισθήματα είναι διαφορετικά όταν πάμε στους ομογενείς . Μαζί τους διασκεδάζουμε και εμείς, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όσο δε αφορά την εκδήλωση θέλω να έλθω και εγώ μαζί με την Στέλλα.

.