Μετά την μουσική ακαδημία και με το πτυχίο στο χέρι

25 Ιουνίου 2005

Οι απόφοιτοι έπιασαν δουλειά σε πίστα της Θεσ/νίκης. Το μεροκάματο κυμαίνεται από 105 Ευρώ στους χαμηλόβαθμους έως 330 Ευρώ στου υψηλόβαθμούς, και ένα Hot Dog ημερησίως. Ο επιχειρηματίας του κέντρου πήγε τους αποφοίτους σε ένα λουξ ξενοδοχείο, όπου ο καφές έχει 6-7 Ευρώ (ληστεία). Τα νέα αστέρια έβγαλαν το κομπιουτεράκι και άρχισαν να υπολογίζουν μεροκάματα και 3-4 καφέδες την ημέρα. Τι θα τους περισσεύσουν;; Σχεδόν τίποτα, πάει το μεροκάματο.

Έτσι αναγκάστηκαν να αλλάξουν τόπο διαμονής και για πιο οικονομικά, βολεύτηκαν δύο – δύο σε δωμάτια (σίγουρα έχουν το νου τους το τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανού δυό – δυό στην μπανιέρα δυό – δυό.).

Όσο για την πρεμιέρα ανέλπιστα πήγε πολύ καλά, η πλειοψηφία των θαμώνων ήταν κάτω των 16 ετών. Από πληροφορίες που έχω, η κάβα του μαγαζιού είχε πάρει φωτιά, οι πορτοκαλάδες, τα σπράιτ και οι κανάτες με κόλα – κόλα.

Τα Μ.Μ.Ε είχαν την τιμητική τους. Η περιποίηση ήταν πάνω από βασιλική. Υπήρχαν ειδικοί καναπέδες με αφρολέξ, τα τραπέζια πολύ φορτωμένα με φρούτα, τυριά, αλλαντικά, φυσικά όλα “κούτρα”. Έτσι είναι το σωστό. Είναι επτασφράγιστο μυστικό εάν ο επιχειρηματίας κλείνοντας ταμείο πόσα μήλα, ή φύλλα βρήκε. Εύχομαι καλή διασκέδαση σ΄ όλους.

.