Ανέστης Μαντάς

27 Αυγούστου 2005

Mandas3στην εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” με τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη.

 Γεια σου Ανέστη τι κάνεις;;

Ανέστης Μαντάς: Καλησπέρα Νίκο, καλησπέρα σ΄ όλον τον κόσμο.

Νίκος Βάνης: Είσαι καλά;;

Ανέστης Μαντάς: Δόξα το θεό είναι καλά

Ν. Βάνης: Ξεκίνησες στο “Life” της Γλυφάδας, και μαθαίνω ότι πας πάρα πολύ καλά.

Α. Μαντάς: Είναι ένας καινούργιος χώρος ο οποίος δημιουργήθηκε φέτος το καλοκαίρι, είναι ένα εξαιρετικό μαγαζί. Έχω μια συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη, και την Βάλια Ζολώτα. Ξεκινήσαμε 19 Αυγούστου, παρουσιάζω τον μισό και πλέον δίσκο μου, και φυσικά τραγούδια από παλαιοτέρους δίσκους. Είναι ένα λαϊκό διασκεδαστικό πρόγραμμα και αυτήν την στιγμή με πετυχαίνεις στην παραλία της Γλυφάδας να τρώω σε ένα μαγαζί με κάτι φίλους, και σε λίγο θα πάω στο μαγαζί. Βλέπω ότι άρχισε να επιστρέφει ο κόσμος από τις διακοπές, άρχισε να ζωντανεύει η κίνηση, η διάθεση μας έχει αλλάξει, όλα πάνε καλά. Εσείς πως είστε εκεί επάνω;;

Ν. Βάνης: Εμείς εδώ έχουμε αρκετά σχήματα, Π. Ζήνα, Ν. Μακρόπουλο, Β. Τερλέγκα, Α. Στάμο.

Α. Μαντάς: Να ευχηθώ καλή επιτυχία σ΄ όλους τους συναδέλφους.

Ν. Βάνης: Μαθαίνω ότι κάθε βράδυ έρχεται πολύς κόσμος να σε δει.

Α. Μαντάς: Είμαι ευχαριστημένος από τον κόσμο, υπάρχει πολύ υποστήριξη, είναι άνθρωποι που με ακολουθούν παντού.

Ν. Βάνης: Θα πας ακόμα καλύτερα, εάν και στο πλάι σου έχεις μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών που παίρνουν το βάπτισμα και θα πάνε καλά.

Α. Μαντάς: Έχουμε ένα πολύ όμορφο σχήμα, σε περιμένω να έλθεις και εσύ.

Ν. Βάνης: Πιστεύω να κατέβω να σας δω. Ο νέος σου δίσκος βλέπω ότι αρέσει πολύ ειδικά σ΄ εμένα αρέσει το “Πεπρωμένο μου”.

Α. Μαντάς: Όντως πάει πολύ καλά το κομμάτι.

Ν. Βάνης: Και άλλα τραγούδια σου ακούγονται από τα Ραδιόφωνα της Θες/νίκης, και έκαναν εντύπωση, παρ΄ όλο που εγώ στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου.

Α. Μαντάς: Η αλήθεια είναι ότι παίρνω μηνύματα απ΄ όλη την περιφέρεια, ότι έχουν ξεφύγει και άλλα κομμάτια και άρχισαν να παίζονται το “Έχω δικαίωμα”, “Μετάνιωσα”, το ζεϊμπέκικο, γενικότερα έχει γίνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, ελπίζω δε ο κόσμος να τα αγαπήσει όπως και εμείς. Εγώ στο μαγαζί δεν σου κρύβω ότι μεγάλη έκπληξη, πάρα πολύ καλές αντιδράσεις έχει το “Μετάνιωσα”, μάλιστα βγαίνω μ΄ αυτό στο πρώτο πρόγραμμα.  

Ν. Βάνης: Ανέστη μας ακούν φίλοι, ακροατές και στην Αθήνα, μέσω του Ράδιο Paradise.

Α. Μαντάς: Το γνωρίζω, σε περιμένουμε πως και πως κάθε Σάββατο στις 10:00 το βράδυ.

Ν. Βάνης: Ποιες μέρες έχετε ρεπό;;

Α. Μαντάς: Όλη αυτήν την εβδομάδα δεν κάναμε ρεπό, για να μπορέσει ο κόσμος να έλθει να μας δει. Από την επόμενη μπαίνουμε κανονικά στο πρόγραμμα που είχαμε αποφασίσει, δηλαδή Δευτέρα και Τρίτη ρεπό. Ο κόσμος μπορεί από την Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή να είναι κοντά μας

Ν. Βάνης: Να πούμε κύριε Μαντά ότι το ωράριο έχει απελευθερωθεί, για να μπορέσει ο κόσμος να γλεντήσει.

Α. Μαντάς: Είναι επίσημο, γιατί εγώ είχα υπόψιν μου μέχρι της 4:30 το πρωί.

Ν. Βάνης: Ισχύει μέχρι τις 6:00 το πρωί ως τέλος Σεπτεμβρίου. Και απ΄ ότι είπε και ο πρόεδρος των νυχτερινών κέντρων κύριος Μάγκος, περιμένουν την απόφαση από τα αρμόδια Υπουργεία για να επεκταθεί και όλον τον χειμώνα. Εύχομαι να γίνει αυτό, γιατί δεν μπορεί να διαφημίζεται στην Ίμπιζα της Ισπανίας ότι όταν κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα στην Ελλάδα, στην Ίμπιζα τότε αρχίζει η διασκέδαση.

Α. Μαντάς: Δεν το είχα υπόψιν μου.

Ν. Βάνης: Υπάρχει φυλλάδιο από αεροπορική εταιρεία, το έχω στα χέρια μου.

Α. Μαντάς: Αυτά θα πρέπει το Υπουργείο Τουρισμού που είναι και νεοσύστατο, να τα παίρνει υπόψιν του για να βρει το αντίδοτο. Γιατί ο τουρισμός μας χρόνια τώρα χτυπιέται από άλλες Μεσογειακές χώρες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερος παράδεισος από την Ελλάδα, πιο ωραίο μέρος, με καλές παροχές υπηρεσιών, πάντα με το χαμόγελο. Είμαστε λαός που εννέα μήνες έχουμε ήλιο, όλοι είμαστε ευδιάθετοι.

Ν. Βάνης: Ανέστη εδώ θέλω να σ΄ ευχαριστήσω κα να σε αφήσω να πας στη δουλειά σου.

Α. Μαντάς: Εγώ Νίκο μου σ΄ ευχαριστώ πολύ, χαιρετισμούς σ΄ όλο το ακροατήριο σου. Σε περιμένω να έλθεις να μας δεις.

.