Χουβαρντάς

20 Αυγούστου 2005

ερωτοχτυπημένος εραστής, με την γλυκιά παρανομία που τον δέρνει, να κερατώνει την σύζυγο του, γνωστό διευθυντικό στέλεχος τηλεοπτικού καναλιού μεγάλης εμβέλειας, τα έφτιαξε με όμορφη, λαμπερή, τηλεπαρουσιάστρια του ίδιου καναλιού. Τρελαμένος, σφόδρα ερωτοχτυπημένος όπως ήταν, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που μόνο πολυτελή αυτοκίνητα πουλά, για να αγοράσει ένα από αυτά ως δώρο για την αγαπημένη του.

Το παζάρι για την τιμή του λουξ αυτοκινήτου ήταν σκληρό. Πέτυχε μια ικανοποιητική έκπτωση από τον αντιπρόσωπο, λόγω και της φιλικής σχέσης που είχαν. Το λουξ δώρο παρκάρισε έξω από το σπίτι της κοπελιάς, η οποία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα για να κατεβεί, να παραλάβει ένα δέμα. Αντί όμως για δέμα ένας οδηγός της παρέδωσε τα κλειδιά του λουξ οχήματος, τα οποία ήταν δεμένα με κόκκινη δαντέλα, σαν τα πολυτελή στριγκάκια εσώρουχα της.

Η έκπληξη της;; Ήταν απερίγραπτη. Μέσα στην τρελή χαρά τηλεφώνησε στον χουβαρντά εραστή της να τον ευχαριστήσει. Έδωσαν ραντεβού για να γιορτάσουν σε λουξ εστιατόριο με φόντο την Ακρόπολη, σε “Prive” χώρο, όπου οι σαμπάνιες άνοιγαν η μία πίσω από την άλλη, και τα πιτσουνάκια δεν κρατιόντουσαν.

Έτσι κατέληξαν στην ερωτική τους φωλιά, σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα (που το πληρώνει ο χουβαρντάς διευθυντής), το οποίο η περσόνα φρόντισε από νωρίς να στολίσει κατάλληλα, και να το εφοδιάσει με όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια. Μετά …ακολούθησε το έλα να δεις, ολονύχτια.

Το χρήμα να είναι καλά και όλα δουλεύουν ρολόι, και στην ώρα τους.

Άϊντε και καλούς απογόνους.

.