Φιγουρατζής μπατίρης

16 Οκτωβρίου 2005

προέκυψε γνωστός νεαρός από τα Media που προσπαθεί να μπει στα άδυτα των νυχτερινών κέντρων της Θεσ/νίκης. Με τρόπο άκομψο και γελοίο, επιδιώκει και τα καταφέρνει να έχει πρώτη θέση παντού, ικανοποιώντας έτσι την φιγουροαρρώτσια του. Με την ενοικιαζόμενη Ferrari που κυκλοφορεί, εντυπωσιάζει ανθρώπους που δεν τον ξέρουν.

Γι΄ αυτό όταν βρεθεί έξω από το κέντρο οι παρκαδόροι σκοτώνονται, ποιος πρώτος θα του το παρκάρει φάτσα – κάρτα στην είσοδο.

Οι μετρ χαμογελαστοί τον κατευθύνουν σε πρώτο τραπέζι πίστας, όπου οι φιάλες θα πηγαίνουν και θα έρχονται τακτικά, με σέρβις άψογο.

Φεύγοντας ο ατσαλάκωτος από το κέντρο, ο απαθής και αδιάφορος όπως το παίζει καλά, ο φιγουροάρρωστος δεν ρωτά για τον λογαριασμό, αφού σχεδόν υποχρεώνει τους επιχειρηματίες να τον κεράσουν για κάποια ψιλά χατιράκια, εξυπηρέτηση, που τους έκανε.

Το “κούτρα” ο νεαρός το απολαμβάνει σε πλήρη εκμετάλλευση, σε καθημερινή βάση.

Τα αφεντικά αναγκαστικά υποκύπτουν στις κούτρες προβλέψεις του νεαρού, ελπίζοντας κάπου ότι θα πατσίσουν για τις υπηρεσίες του. Αυτό ακριβώς αντιλαμβάνεται ο φιγουράτος μπατίρης και εκμεταλλεύεται τους προσκυνητές του.

Γι΄ αυτό και άλλωστε στην έξοδο από το κέντρο πάντα έχει ένα μεγάλο χαμόγελο, σαν μια φέτα πεπόνι.

Τα δε κορόϊδα οι προσκυνητές του, μένουν με την μπατίρικη αύρα του νεαρού, σε ταχύτητα Ferrari.

Και το έργο συ…νε…χί…ζε…ται..!!!!!!!

.