Κωνσταντίνος Σερέτης

24 Δεκεμβρίου 2005

Στην εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” με τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη που μεταδίδεται από τις 10 ως τις 2 το βράδυ και Κυριακή, στο Ράδιο Σπορ 98,7. Κωνσταντίνος Σερέτης άλλο ένα παιδί δικό μας που κάνει καριέρα και στην Αθήνα. Είναι εργάτης στην δουλειά του, και άνθρωπος χαμηλών τόνων. Φέτος εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία την χειμερινή σαιζόν στην Θεσ/νίκη. Ντίνο τι κάνεις αδελφέ μου. Κωνσταντίνος Σερέτης: Γεια σου Νίκο χρόνια πολλά σε όλους.

Ν. Βάνης: σου εύχομαι χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία. Μου αρέσει πάρα πολύ το 11 του CD, που είμαι το “Θα μ΄αναζητάς”.

Κ. Σερέτης: Το 11 επιμένεις εσύ.

Ν. Βάνης: Είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι.

Κ. Σερέτης: Να ευχηθούμε λοιπόν σ΄ όλον τον κόσμο που μας ακούει, σ΄ όλα τα παιδιά στο Ραδιόφωνο, σε σένα προσωπικά, και στην οικογένεια σου, να έχουμε πάνω απ΄ όλα υγεία και αγάπη πολύ, γιατί δεν βλέπω πολύ αγάπη στους ανθρώπους, αντίθετα μονοπωλεί το συμφέρον.

Ν. Βάνης: Έτσι είναι. Το κυριότερο είναι η αγάπη, και το συμφέρον ας το αφήσουμε στην άκρη. Να πούμε ότι εμφανίζεσαι στο νυχτερινό κέντρο “Galla”.

Κ. Σερέτης: Είμαστε εδώ στο “Galla” καθημερινά πλέον τώρα για την περίοδο των εορτών, και μετά τις εορτές όλες τις ημέρες εκτός Τετάρτης.

Ν. Βάνης: Δηλαδή την Τετάρτη έχετε ρεπό. Το πρώτο πρόγραμμα σου μου άρεσε, έχεις βάλει ωραία χορευτικά τραγούδια, έχεις αλλάξει τα τραγούδια σου.

Κ. Σερέτης: Έχω αλλάξει τα τραγούδια, κάναμε πρόβες και έχουμε φρεσκάρει το πρόγραμμα.

Ν. Βάνης: Ένα μπράβο σε σένα Κώστα, γιατί είδα ότι ο κόσμος διασκεδάζει με τα τραγούδια σου, έτσι μ΄ αρέσεις, όπως το λέω για πολλούς καλλιτέχνες. Έχεις και ωραίο δίσκο, που μεταξύ των δημιουργών υπογράφει και ο Κ. Παπαδόπουλος, όλα θα γίνουν επιτυχίες.

Κ. Σερέτης: Πρώτα θα γίνουν τα χορευτικά.

Ν. Βάνης: Προχθές έβαλα και άκουσα την μπαλάντα σου.

Κ. Σερέτης: Είναι και ο τίτλος του CD, το τραγούδι είναι φανταστικό, είναι και το πρώτο βήμα μου στην δισκογραφία, χρειαζόμαστε τα τραγούδια μας να μείνουν στο χρόνο, μακάρι να είναι όσο το δυνατόν πιο πολλά, είναι ευχής έργον. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Τα πρώτα δείγματα είναι καλά, γιατί άρχισα να κρίνω από το Ραδιόφωνο, αλλά και από τον κόσμο το πώς λειτουργεί, πως αντιδρά, και αυτό μου δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Ν. Βάνης: Πιστεύω ότι το “Θα μ΄ αναζητάς” να το έχεις βάλει στο πρόγραμμα σου.

Κ. Σερέτης: Προς το παρόν δεν το έχω βάλει, μόνο το 8 και το 9 έβαλα.

Ν. Βάνης: Φαίνεται Ντίνο ότι μου πας κόντρα.

Κ. Σερέτης: Όχι δεν σου πάω κόντρα. Πάντως σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη και την βοήθεια σου.

Ν. Βάνης: Να στείλουμε και τις ευχές μας εντός και εκτός Ελλάδος που μας ακούν.

Κ. Σερέτης: Σ΄ όλον τον κόσμο που μας ακούει, και ειδικά στους Έλληνες της Αμερικής.

Ν. Βάνης: Ντίνο σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά, να συνεχίσεις να είσαι απλός, χωρίς να καβαλήσεις το καλάμι, όπως συμβαίνει με μερικούς συναδέλφους σου.

Κ. Σερέτης: Νάσαι καλά, χρόνια πολλά και πάλι σ΄ όλους.

.