Δώρα πολυτελείας

30 Μαΐου 2006

dance1.gifπροσέφερε γνωστός παραγωγός ? μάνατζερ από την Θεσ/νίκη σε τρεις παραγωγούς Ραδιοφώνων της πόλης. Ζήτησε και κατάφερε την στενή συνεργασία τους για την τραγουδίστρια που μανατζάρει στο να παίζουν τα δύο τραγούδια από τα Μ.Μ.Ε, μέχρι το CD να λειώσει.

Οι παραγωγοί εκτέλεσαν άριστα την παραγγελία που τους δόθηκε, μέχρι και οι ίδιοι στο δρόμο παραμιλούσαν και τραγουδούσαν τα δύο τραγούδια, μετά από την πλύση εγκεφάλου που τους έγινε. Άξιζε όμως ο κόπος, καθώς ο καθένας έλαβε εισιτήρια για τις ΗΠΑ, και τα νησιά της Καραϊβικής.

Επιπλέον για την πολύ καλή δουλειά τους ο μάνατζερ παραγωγός ως πριμ προσέφερε για τον καθένα μαζί με τα εισιτήρια σύμφωνα με την προτίμηση για συνοδεία δίμετρες καλλονές σε ξανθιά ? καστανή και μελαχρινή απόχρωση. Τα ξενοδοχεία δε ήταν αποκλειστικά λουξ κατηγορίας. Οι παραγωγοί τέτοια δώρα ούτε στα πιο τρελά όνειρα δεν τα είχαν φανταστεί, πόσο μάλλον που κάθε βράδυ με τις δίμετρες καλλονές είχαν πράγματι γλέντια. Όταν γύρισαν στα πάτρια εδάφη η ανανέωση ήταν εμφανέστατη.

Κάποιος τους ρώτησε πως μαύρισαν έτσι μέσα στον Απρίλιο και οι παραγωγοί απάντησαν ότι πήγαν στο βουνό για σκι, και έπεσε το γέλιο της αρκούδας από τον αυτόν καθώς γνώριζε όλη την αλήθεια. Το ίδιο πακέτο προσφοράς δώρων θα παιχτεί και στην Αθήνα, όπως ακριβώς μαθαίνω από τον ίδιο Θεσσαλονικιό χουβαρντά, για την ίδια τραγουδίστρια και τα δύο τραγούδια της. Μόνο που αυτήν την φορά επιλέχθηκε μια γυναίκα και δύο άνδρες παραγωγοί. Στο θέμα της συνοδείας (πριμ ) στην γυναίκα παραγωγό θα δοθεί ένας ζιγκολό μπρατσωμένος.

Ε΄?.ρε γλέντια που θα γίνουν !!!! Όπως φαίνεται ξαναγυρνούμε στις παλιές εποχές, όπου η εξυπηρέτηση πληρωνόταν σε είδος. Μέχρι πρόσφατα είχαμε Αθηναίο επιχειρηματία μάνατζερ που λάδωσε μια Αθηναία Ραδιοπαραγωγό με ένα SMART αυτοκίνητο. Τώρα έχουμε και ταξίδια αναψυχής μετά συνοδείας.

plaka.gifΕμάς, εσάς που μας αποβλακώνουν με τα τραγούδια πλύσης εγκεφάλου από τα Ραδιόφωνα, ποιός, πότε και με τι θα μας λαδώσουν για την αντοχή μας;;; Να πως γίνεται ένα σουξέ, χρυσός και ότι άλλο μέταλλο υπάρχει, πάντα με στενές επαφές τρίτου τύπου.

Καλά λαδώματα!!!!!!

.