Θερμό κάλεσμα

15 Μαΐου 2006

1098321502_325450318.gifστην Θεσ/νίκη για Πασχαλινές διακοπές απηύθυνε ένας μεγάλος Ραδιοφωνατζής με ιδιόκτητα 1?2?3?4?Ραδιόφωνα ,σε μια εξ Αθηνών προεδρίνα εταιρείας δημοσκοπήσεων στα Ραδιόφωνα. Φυσικά η κυρία δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση για μια φιλική συνεύρεση στις Άγιες ημέρες. Ο Ραδιοφωνατζής την περίμενε στο αεροδρόμιο ανυπόμονα. Την οδήγησε στο κόκκινο πολυτελές αυτοκίνητο, φόρτωσε τις βαλίτσες

και έφυγαν με χίλια στο εξοχικό ενός βουνού, όπου τα πάντα ήταν καλά οργανωμένα και καλοστρωμένα. Το βραδάκι κάθισαν στο εορταστικό τραπέζι, συζήτησαν κάτω από το ?μανάλι? κεριών για την ακροαματικότητα του 4ου σταθμού, αλλά κυρίως σχεδίασαν το πώς θα ανεβάσουν την ακροαματικότητα του 3ου σταθμού, έτσι ώστε να πέσουν τα μεγάλα διαφημιστικά πακέτα.

post-47-1110647597.gifΤο πρώτο δείγμα ανεβάσματος των ποσοστών δόθηκε από το κρεβάτι, όπου έγινε και η πραγματική ανάσταση των κορμιών. Τα πάντα ήταν στο πνεύμα των ημερών, ακόμα και το δωράκι που έλαβε η φιλοξενούμενη ήταν ένα κόκκινο κουτί με ένα τριαντάφυλλο από πάνω και μέσα περιείχε για τις ανάγκες της περίστασης ζαρτιέρες, τάγκα, γάντια, κάλτσες, ?αποκλειστικά? στο χρώμα της φωτιάς.

Την Κυριακή του Πάσχα άναψε άλλη φωτιά (δεν έσβησε και δα) αυτήν την φορά όμως το κόκκινο πανί ήταν το κατσίκι που ψηνόταν και ήταν δώρο ενός φίλου που είχε μονάδα ελευθέρας βοσκής στις Σέρρες. Ακολούθησε γλέντι με κρασί δεκαπενταετίας, το ένα ποτήρι μετά το άλλο, από μπουκάλι σκονισμένο για να φαίνεται η παλαιότητα, και αυτό δώρο ενός φίλου που είχε στην περιοχή αμπελώνες. Τέτοια κούτρα από ακροαματικότητες, κατσίκι και κρασάκι μόνο αυτός μπορεί να έχει. Πάντως τα κόκκινα αυγά που δεν γνωρίζω αν ήταν και αυτά κούτρα, τα έσπασαν όπως ορίζει το έθιμο.

Αχ έρωτα ακαταμάχητε??. Αχ ακροαματικότητα ακαταμάχητη !!!!!

Μετά από τέτοιο ολιγοήμερο (κούτρα)γλέντι έφυγαν προς το αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο, όπου έπαιζε στην διαπασών από τον Ραδιοφωνικό σταθμό του ιδιοκτήτη το σουξέ που ακόμα σιγοτραγουδούν ?Ιστορία μου?αμαρτία μου?.λάθος μου μεγάλο?.

.