Νότης Σφακιανάκης

18 Μαΐου 2006

Click to view full size imageΘα μαυρίσουν τα μάτια των Ραδιοπαραγωγών της πόλης, καθώς δεν προβλέπεται να τον δουν στα στούντια τους ούτε με κιάλια, ούτε με παρακάλια. Αφού δήλωσε ξεκάθαρα στον Ν.Βάνη ότι δεν θα πάει σε κανένα Ραδιόφωνο για συνέντευξη, καθώς το θεωρεί κακή εικόνα για έναν καλλιτέχνη να εμφανίζεται παντού ως μαϊντανός. “……Άλλωστε τι να πεις σε τόσα Ραδιόφωνα;;; …Τα ίδια και τα ίδια, μια επανάληψη των προηγουμένων θα είναι τίποτα καινούργιο…….ήλθα πριν μήνες σ΄ένα Ραδιόφωνο της πόλης το οποίο επέλεξε η εταιρεία μου και αυτό είναι αρκετό……” είπε χαρακτηριστικά στην συζήτηση που είχε με τον Ν.Βάνη.

 Πράγματι έχει δίκιο σ΄αυτά που λέει, όμως δεν λειτουργεί σωστά. Εφόσον στα σχέδια του ήταν να μην πάει σε κανένα Ραδιόφωνο της πόλης, έπρεπε να είχε καλέσει τουλάχιστον μια μέρα πριν από την πρεμιέρα σύσσωμο τον κόσμο των Μ.Μ.Ε, όπως οργανώνουν πολλές εταιρείες για τους καλλιτεχνές τους. Κάτι που βέβαια δεν σκέφτηκε να κάνει ο Νότις, αλλά και η εταιρεία του στην πόλη της Θεσ/νίκης, γι΄αυτό πολλοί το θεώρησαν και ως “σνομπάρισμα”.

 Ίσως αυτή ήταν και η αιτία που μετά από δύο εβδομάδες εμφανίσεων στην πόλη, είχαν καλεσμένους μόλις χθες (άγνωστο ποιός το οργάνωσε) διάφορα Μ.Μ.Ε της πόλης πολύ επιλεγμένα. Αυτή η χθεσινή λάθος κίνηση ερμηνεύεται από πολλούς ως αρνητική, καθώς στην μέση της περιόδου των εμφανίσεων δεν συνηθίζεται να καλούν σε ειδική βραδιά τα Μ.Μ.Ε και μάλιστα επιλεκτικά.

Λάθος……λάθος……λάθος !!!!!!!! Αυτά τα πράγματα θέλουν λεπτή ισορροπία και αρμονία για να μην μας παρεξηγήσεις και σε παρεξηγήσουμε κύριε Νότη. Τουλάχιστον για τις επόμενες εμφανίσεις σου στην πόλη της Θεσ/νίκης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.,αυτά ας τα έχεις υπόψιν και στην ατζέντα σου.

“…..Κάθε φορά που σκέπτομαι ποιος είμαι και που πάω,

σ’ ένα καθρέφτη απέναντι δακρύζω και γελάω…….”.

.