Το φαινόμενο «Τζόρτζ Σόρος»

29 Μαΐου 2006

Το φαινόμενο «Σόρος» που έχει τίς ρίζες του βαθειά σε ένα διεθνικό επίπεδο κοινωνικών παροχών, που λέγονται , «φιλανθρωπίες», αρχίζει να απασχολεί πολλούς σκεπτομένους ανθρώπους. Σάν τήν Λερναία Ύδρα ο κύριος αυτός που θα μπορούσε να ονομασθεί κλειδοκράτορας τών διεθνών θυρών, που όλο και πολλαπλασιάζονται στο όνομα τής παγκοσμιοποίησης, μάς επιδεικνύει δύναμη φωτός, αγνώστου προελεύσεως, αλλά αναγνωρίσιμου χρώματος. Έτσι, παρατηρούμε, αγαπητοί συνέλληνες, ότι η σχέση κράτους- έθνους που αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται από βασικές θεμελιώδεις αρχές, να συμπαρασύρεται σε διεθνείς ηφαιστειογενείς ταρσανάδες, που ναυπηγούν όχι πλέον λύσεις σε προβλήματα κρατών , αλλά ταφόβαρκες, που βουλιάζουν στην πρώτη θαλασσοταραχή.

Ο καθηγητής Παναγιώτης Ήφαιστος, τού Παντείου πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικός σε διεθνείς σχέσεις και διεθνείς στρατηγικές, αποκαλεί τέτοιου είδους φαινόμενα «διεθνοαναρχικά.» Δείτε πώς δρούν, για να μήν σάς ξεφεύγουν από εδώ και εμπρός. Από τήν μια μεριά καταργούν το κοινωνικό κράτος, αφήνοντας παλιές δοκιμασμένες πρακτικές, όπου το κράτος πρέπει να είναι ο φύλακας άγγελος τού κάθε πολίτη σε περίπτωση πολέμου η καταστροφικών καταστάσεων, και φτιάχνουν δικό τους διεθνές κοινωνικό κράτος από ιδέες που περιπλανώνται διεθνώς σε παράξενες σχέσεις άγνωστων φυτώριων που αναζητούν εργασία σε διεθνή στέκια, καθηγητών πανεπιστημίου τών λεγομένων ακαδημαϊκών να γίνονται δεσποτάδες τής διεθνούς σκηνής, επιδεικνύοντας και μεγάλες εργασίες κάποιου «γλάρου» πνευματικού αρχηγού που βράζει από κακία σε συνέδρια, αν δέν περάσει η γνώμη του.

 Ακόμη, αλλάζουν τήν ιστορία τών λαών κατά το δικό τους σχήμα, καταργώντας σύνορα, φτιάχνοντας νέα, προσπαθώντας να πείσουν τόν κοσμάκη, ότι στα μάτια τού θεού, δέν υπάρχουν σύνορα, και ότι αφού όλοι είμαστε παιδιά ενός θεού τι τα θέλουμε τα σύνορα . Σε λίγο θα μάς πούν να παραδώσουμε και τα λιγοστά κτηματάκια που μάς παρέδωσαν οι παππούδες μας στα κράκορα τής Ξερολυθιάς.

Συνήθως, καλύπτονται αυτοί που ξεπηδούν πίσω από τόν Σόρο και Σωρό και σε θρησκευτικές οργανώσεις με σύμβολο μια πράσινη μύγα που κρύβει μια οβίδα. Ακόμη, βάζουν το χεράκι τους σε νευραλγικά πόστα, όπως Υπουργεία Εξωτερικού, εθνικής Αμύνης, και φυσικά πλησιάζουν τούς διπλωμάτες αφ’υψηλού, και τα πρόβατά σας στην βοσκή και τίς γυναίκες σας στην νεροτριβή.

Τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, σίγουρα είναι η πρώτη τους και άμεση λεία. Και ο πολίτης ο έρημος, που τόν αποτελείτε εσείς και εγώ, έχοντας τήν συνείδησή μας καθαρή, ότι επράξαμε το χρέος μας προς τήν οικογενειά μας και τήν πατρίδα μας, τρέχοντες και σε κανένα συλλαλητήριο, καταδικάζοντες τα διεθνή τεκταινόμενα, πνιγμένοι από τα δακρυγόνα, και από τα προβοκάτσια κάποιων από πίσω, όπως έγινε πρίν λίγες μέρες στην Αθήνα, σε μια διεθνή εκδήλωση κατά τής παγκοσμιοποίησης, κρεμόμαστε από τούς «κριτικούς κονστρουκτιβιστικών» ιδεολογημάτων, όπως τούς αποκαλεί ο καθηγητής Ήφαιστος, αυτούς τούς κυρίους τού σωρού και σόρου, Φόρου κωνοφόρου, και οικουμενοφόρου τού διεθνούς παραλόγου.

Να ευτυχείτε .Σεβαστή Μπούρα-Μπούτου από greeknews

.