Τρικυμία στα FM

25 Μαΐου 2006

της περιφέρειας επικρατεί, καθώς κάποιοι ανώτεροι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, στο να σιγήσουν τα FM του λαού στην επαρχία. Το ΕΣΡ μοιράζει πλουσιοπάροχα αστρονομικά πρόστιμα με διάφορες δικαιολογίες σε τοπικά Ραδιόφωνα, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να πληρώσουν .

Όμως αυτά τα τοπικά FM εκπέμπουν με ισχύ 500-1500- 2500 Watt, ενώ την ίδια ώρα οι Σκοπιανοί έρχονται (καλά διαβάζετε) παρακαλώ, με ισχύ 30.000 Watt και εκπέμπουν κρυστάλλινα, αθόρυβα, ανενόχλητα στην Μακεδονία ? Θεσ/νίκη. Τέτοια ξεφτίλα, τέτοια μπανανία δεν υπάρχει ούτε στην χώρα της Τανγκανίκας.

Δημιουργείται νέα χώρα, όπου ορισμένοι επί του ?κατεστημένου? των Αθηνών σφυρίζουν αδιάφορα σε όλο αυτό το σκηνικό της ξεφτίλας. Τα παραδείγματα είναι πολλά για το μέγεθος αυτής της μπανανίας, σε μια χώρα που έδωσε φως, πολιτισμός, ιστορία, για να σκοτεινιάζει τώρα σιγά ? σιγά.

Π.χ εξέπεμπε παράνομα ο Σκοπιανός τηλεοπτικός σταθμός, πάνω στα χωριά των Σερρών και Καστοριάς. Ναι είναι γεγονός. Έτσι εξαφάνισε τον παράνομο εισβολέα συχνοτήτων. Αυτό όμως φαίνεται ξεκάθαρα δεν αρέσει στους εξ Αθηνών αυλάρχες, γι΄ αυτό έκοψαν προσωρινά την Ελληνική επαρχιακή συχνότητα. Ως δικαιολογία δόθηκε, ότι έβγαινε σε διπλανούς νομούς.

Το δυσβάσταχτο πρόστιμο που εισέπραξαν ήταν αδύνατον να πληρωθεί και αναγκαστικά συμμορφώθηκαν , κόπηκε η μετάδοση στους διπλανούς νομούς και εξέπεμπε μόνο στην πόλη του, αλλά κάτω από την Σκοπιανή συχνότητα με πολλά προβλήματα στην μετάδοση, όπως παρεμβολές .

Οι διοικούντες να έχουν αφήσει αέρα ? πατέρα ελεύθερα συχνότητες αλλοδαπών, όπως Αλβανών, Σκοπιανών,Βουλγάρων, Τούρκων.

Άλλος κανείς ενδιαφέρεται;;;; Ελάτε ελεύθερα και διώξτε εμάς τους νοικοκύριδες. Εδώ όλα γίνονται !!!!! Κάπως έτσι βγαίνει το νόημα. Κάτι που δεν συμβαίνει στην Αθήνα φυσικά, ούτε σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα.

Το νέο νομοσχέδιο Ρουσόπουλου που βρίσκεται καθ΄οδόν θα φέρει υπερυψωμένα κύματα στις επαρχιακές συχνότητες, κυρίως στους μικρής εμβέλειας σταθμούς που θα κλείσουν, καθώς προβλέπεται μεταξύ άλλων όπως πληροφορούμεθα : χαρτόσημο συχνοτήτων 30.000 Ευρώ συν-συν κάθε χρόνο για να αποκτήσουν εκ νέου άδεια. Πράγμα αδύνατον τουλάχιστον για τους επαρχιώτες ιδιοκτήτες Ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, να ακουμπήσουν ένα τέτοιο ποσό, αφού ως δεδομένο η επαρχία έγινε νεκρή πόλη, όπου το χρήμα δεν γυρίζει, πέρα του ότι οι θέσεις εργασίας είναι ανύπαρκτο είδος, μια που τα άλλοτε εργοστάσια και επιχειρήσεις που ανθούσαν στην περιοχή, έφυγαν για να φτιάξουν την οικονομία των αλλοδαπών αυτών τών χωρών, οι οποίοι τώρα μας πατούν και με τις συχνότητες, αναγκάζοντας μας να ακούμε και να βλέπουμε την μουσική στην γλώσσα τους, τις διαφημίσεις ακόμα και Ελληνικών προϊόντων κατασκευασμένα στην χώρα τους, να τα ακούμε εδώ στην γλώσσα τους.

Δηλαδή η απόλυτη ξεφτίλα. ΈΛΕΟΣ!!!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και βασανιστικά όπως: 1) Με ποιανού την ευλογία εκπέμπουν χωρίς έλεγχο, χωρίς καμιά άδεια, αυτοί οι αλλοδαποί σταθμοί στην Ελληνική πολιτεία;;;

2) Με τον δυνατής ισχύος αυτόν των εισβολέα συχνοτήτων των 30.000 Watt δεν ενοχλούν την Ελληνική αεροπορία πολιτικών και στρατιωτικών σκαφών ;;;;

3) Γιατί θα πρέπει μια ήδη ομόρρυθμη, ή προσωπική εταιρεία να γίνει σώνει και καλά ΕΠΕ, ή ΑΕ, όπως αναφέρεται στο νέο σχέδιο Ρουσόπουλου;;;

4) Η ΕΡΤ ΑΕ που υφίσταται από τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα κάνει την παρέμβαση, βάζοντας πάνω στις αλλοδαπές συχνότητες, Ελληνικούς σταθμούς;;;

5) Γιατί κάποιες επαρχιακές συχνότητες κοιμούνται ήσυχα;;; Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, η αγορά της επαρχίας είναι ανάστατη από αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν ήδη και πρόκειται να συμβούν. Η όλη κατάσταση χρίζει άμεσης παρέμβασης του Μακεδόνα Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, πριν ξεσηκωθεί όλη η επαρχία (γιατί λαμβάνω πολλά μηνύματα) και τότε δεν τον σώζει τίποτα.

Γι΄ αυτό και θα συμβουλεύαμε την εκάστοτε κυβέρνηση να αρχίσει να τραγουδά το άσμα

.