Tα πήραν όλα και έμειναν …..

7 Μαΐου 2006

notis.bmp …..για να τα πάρουν και άλλο, και άλλο χαρτί ,με τον συνωστισμό που γίνεται στο κέντρο “ODEON” από την Πέμπτη που άνοιξε το σχήμα Νότις Σφακιανάκης- Α.Ηλιάδη, όπου κάθε βράδυ γίνεται ένα γλέντι αξέχαστο και από τους δύο καλλιτέχνες. Κανέις δεν περίμενε τέτοια ανταπόκριση ούτε ακόμα και οι επιχειρηματίες του κέντρου, οι οποίοι είναι μονίμως με χαμόγελα. Το πρόγραμμα στο κέντρο κάθε βράδυ έχει και από μια έκπληξη.

Όπως χθες βράδυ ο άρχοντας της πίστας ο Νότις ,κάποια στιγμή απευθύνεται στο κοινό και λέει… …θα σας πω μια ιστορία για το τραγούδι που θα σας τραγουδήσω

…. Όταν ετοίμαζα την δισκογραφία μου για να βάλω μέσα το τραγούδι “Προβατάκια” έγινε χαλασμός από την εταιρεία, η οποία δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να μπει αυτό το τραγούδι στο δίσκο, καθώς το θεωρούσαν αντικοινωνικό και προεξοφλούσαν πως θα ήταν μεγάλη αποτυχία…. κι όμως αυτό το τραγούδι μπήκε στην δισκογραφία και αποδείχθηκε προφητικό, καθώς έπειτα έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι, έγινε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ …..και συνέχισε τραγουδώντας τα “Προβατάκια”.

Το τι έγινε;;;;; Δεν περιγράφεται. Όλο το μαγαζί ήταν σηκωμένο και τα λουλούδια να πέφτουν βροχή από όλες τις γωνιές. Και δεν σταμάτησε εκεί ο Νότις ο οποίος φαίνεται τρελαίνεται με το κοινό της Θεσ/νίκης. Έπιασε το τραγούδι με τους στίχους που λέει “….Εκεί που εκπαιδεύονται Τούρκοι στρατιώτες, Εγγλέζοι και Αμερικανοί πάνω στο κορμί της Κύπρου…….¨”

Εδώ να δείς,…τι να περιγράψω;;;; Ο κόσμος πετάχτηκε από τα καθίσματα και έγινε χαλασμός στο κέντρο και ο άρχοντας να φωνάζει “……Γειά σου ρε μάνα Θεσ/νίκη……”

Μια κατάσταση άνευ προηγουμένου. Αυτά μόνο ένας Νότις μπορεί και τα κάνει. Η δε “θεά” της πίστας όπως μεταμορθώθηκε (χωρίς υπερβολές) Α.Ηλιάδη είναι όλα τα λεφτά. Είναι αγνώριστη σε όλα και δεν έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες “παγωμένες” εμφανίσεις της. Απέκτησε ένα γυμνασμένο κορμί κάτσε καλά, έχει πολύ καλές χορευτικές κινήσεις, ρεπερτόριο πολύ γλετζέδικο και με φωνή καταπληκτική !!!!

 Παίζει με τον κόσμο, τους πετά λουλούδια κα με μια εμφάνιση ντυμένη από Έλληνες μόδιστρους!!! όλο φινέτσα. Μια Αγγελική αλλιώτικη από τις άλλες. Μας εξέπληξε όλους κυρίως τους θαμώνες οι οποίοι ήταν αρχικώς παγωμένοι μαζί της λόγω των προηγουμένων εμφανίσεων της στην πόλη μας, που δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Μ΄ αυτές τις αλλαγές, κυρίως όμως με την καταπληκτική φωνή “τζάμι” η Αγγελική έχει μπροστά της μεγάλη καριέρα όπως το βλέπω, καθώς η Ελληνική δισκογραφία έχει μεγάλη έλλειψη από γυναικείες φωνές τα τελευταία δέκα χρόνια.

 Όσο για το σέρβις του κέντρου έχει άρτια οργάνωση υπό την επίβλεψη του μετρ Γ.Κατσάμπαλη, Π.Καραμπέρη και του αδελφικού φίλου του Νότη, Σίφη. Οι τρεις μετρ είναι ότι καλύτερο διαθέτει η νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μας.

Η τιμή της φιάλης και εδώ θα πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στον Νότη ο οποίος απαίτησε να είναι 150 Ευρώ, σε ένα κέντρο που είναι από τα καλύτερα που έχει η Ελλάδα.

.