“Έχω πετάξει..Στην αυλή του παραδείσου..”

1 Ιουνίου 2006

ο Σ. Γονίδης με την Δ. Βανδή μαζί στην πίστα, την περίοδο της διεθνούς εκθέσεως Θεσ/νίκης. Ένα σχήμα έκπληξη καθώς κανείς δεν προέβλεψε μια τέτοια συνεργασία δύο καλλιτεχνών με λαϊκές ρίζες, άσχετα εάν η Δ. Βανδή στο πέρασμα του χρόνου το γύρισε προς το Pop ;; λαϊκό άκουσμα. Δύο καλλιτέχνες με πολύ ενδιαφέρον και εξέλιξη στην πορεία της καριέρας , λίγο πολύ γνωστή στο ευρύτερο κοινό.

Η Δ. Βανδή ξεκίνησε ως φοιτήτρια στην Θεσ/νίκη και πολύ σύντομα μεταπήδησε σε πίστα κέντρου στο λαϊκό τραγούδι. Τα χρόνια εκείνα ο Β. Γκόγκος ήταν ιδιοκτήτης στα κέντρα “Ραντεβού” και “Πολιτεία“, ο οποίος την βοήθησε στα πρώτα βήματα και την καταξίωσε στο Ελληνικό τραγούδι, την τραγουδίστρια από την Καβάλα. Έπειτα ο Β. Καρράς την κατέβασε στην Αθήνα για το κέντρο του επιχειρηματία Β. Κοντόπουλου. Από εκεί και πέρα άρχισε να γίνεται γνωστή και να εξελίσσεται σε μεγάλο όνομα.

Ο δε Σ. Γονίδης ναυτικός στο πρώτο του επάγγελμα, ξεκίνησε να τραγουδά νησιώτικα τραγούδια τα οποία έγραψε και τα πέρασε στην πρώτη του δισκογραφία στην εταιρεία “Panivar”. Επίμονα μελετούσε τον Δ. Κοντολάζο, Αντύπα, Τ. Βοσκόπουλο, Μ. Χριστοδουλόπουλο και τον Κουρδικής καταγωγής Ιμπραήμ Τατλές. Καταξιώθηκε στο κέντρο “Αμπάρες” απ΄ όπου έβγαλε κα ένα Live CD με τα σουξέ τότε που μέχρι σήμερα ακούγεται το τραγούδι ” Πρώτο τραπέζι πίστας”.

Το τραγουδούσε στο κέντρο με κόκκινο λουστρασιόν πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή και με μοιραίο μαλλί. Σιγά – σιγά ανέβηκε τα σκαλοπάτια, έβγαλε και άλλους δίσκους άκρως λαϊκούς, φτάνοντας στο απόγειο της καριέρας του, κάνοντας συνάμα και αρκετά λάθη.

Η συνεργασία έκπληξη των δύο καλλιτεχνών θα δούμε πως θα δέσει στο πρόγραμμα με τις λεπτομέρειες, όπως πόση ώρα θα είναι ο καθένας στην πίστα, το θέμα της αφίσας όπου ο καθένας πως θα φωτογραφηθεί ξεχωριστά (τελευταία μόδα), εάν η τιμή της φιάλης δεν θα “Έχω πετάξει”, εάν δεν θα έχουν παραξενιές πάνω στην πίστα και παραμείνουν προσγειωμένοι, απλοί και μακριά από καβαλημένες καταστάσεις, καθώς η Θεσ/νίκη σ΄ αυτές τις παραμέτρους δίνει μεγάλη έμφαση.

Εάν προσέξουν όλα τα παραπάνω το σχήμα θα πάει καλά. Σε αντίθετη περίπτωση όλη η προσπάθεια θα πάει στράφι, γιατί ο επιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια δεν έχει εισπράξει τα ανάλογα. Καλώς να μας έλθουν !!!!!!

.