Φαινόμενο Ποσειδώνιο

25 Ιουλίου 2006

vertis3.bmpΤην Πέμπτη για κάποια κέντρα η κίνηση ήταν απογοητευτική, όχι όμως και για τον Ν. Βέρτη, όπου γινόταν χαμός στο ίσιωμα, γεμάτο πάνω ? κάτω, δεξιά ? αριστερά και με κέφι ?Δώστα όλα? του Θεσσαλονικιού τραγουδιστή. Οι σερβιτόροι έτρεχαν και δεν έφταναν.

Σε κεντρικό πρώτο τραπέζι καλτσάτο, γινόταν μεγάλη ζημιά από γνωστό επιχειρηματία που τα φυσά. Όλες τις λουλουδούδες τις έστελνε με την σειρά να ρίχνουν στα πόδια του Ν. Βέρτη ασταμάτητα τους δίσκους των λουλουδιών. Εκεί που έγινε χαμός ήταν με το σουξέ ?Δεν σε νοιάζει?, όρθια όλη η νεολαία να τραγουδά μαζί με τον καλλιτέχνη.

Τον επιχειρηματία Β. Κοντόπουλο δεν τον πήρα το μάτι μου πουθενά. Φαίνεται πως είναι πολύ απασχολημένος, καθώς δεν προλαβαίνει να υποδέχεται κόσμο από την Βόρεια Ελλάδα όπως: Διάφορους μάνατζερ, μαέστρους, ατζέντηδες, επιχειρηματίες. Όλοι προσπαθούν μήπως και κλείσουν κάποια συνεργασία. Ίσως γι΄ αυτό δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, καθώς σίγουρα τον έχουν ζαλίσει. Η πορεία του Ν. Βέρτη είναι αξιοσημείωτη, γι΄ αυτό όλοι περιμένουν εάν θα τον δουν και στην Θεσ/νίκη.

.