Ένας γυμνός Βασιλιάς

28 Αυγούστου 2006

drum.gifαρχημέτρ στο επάγγελμα, αγροίκος στην συμπεριφορά κατάφερε να επιφέρει πόλεμο μεταξύ οκτώ αρχημέτρ γνωστότατων κέντρων της Θεσ/νίκης, καθώς συμπεριφέρεται βασιλικότερος του Βασιλέως,στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο πολύ φιρμάτος τραγουδιστής μαζί με νεαρή τραγουδίστρια ως πρώτος μετρ, όχι από την μεριά του τραγουδιστή, αλλά

από το νυχτερινό κέντρο, το οποίο έχουν δύο επιχειρηματίες, στην ουσία είναι ή δεν είναι ;;; Ή μήπως ο επικεφαλής επιχειρηματίας είναι γυναίκα και πιο συγκεκριμένα μητέρα ενός φιρμάτου τραγουδιστή, ο οποίος δηλώνει πότε εξ Αθηνών, πότε εκ Θεσ/νίκης, ανάλογα πως τον βολεύει. Σας μπέρδεψα λόγο ε΄?.;;;

Λοιπόν αυτός ο γυμνός Βασιλιάς μετρ, πετά, πετά, χαρταετό χωρίς σπάγκο, κάνει ότι γουστάρει, όπως γουστάρει, γράφει στα παλιά κάποτε τρύπια παπούτσια , τους υπόλοιπους μετρ, τινάζοντας στον αέρα την συλλογική προσπάθεια όλων των εργαζομένων (μετρ ? σερβιτόρων ? λουλουδούδων), ακόμα και τον επικεφαλή τραγουδιστή του κέντρου. Όλους τους έχει γραμμένους και χε?.νους !!!!

Οι φερόμενοι δύο επιχειρηματίες κάθονται στους αναπαυτικούς δερμάτινους καναπέδες, σε ξεχωριστά σαλόνια μαζί με δίμετρες καλλονές, απολαμβάνοντας το πολύ χαβαλέ της παρέας. Γύρω τους το τι παίζει, πως παίζει δεν έχουν μάτια, μόνο για τις κορμάρες που περιστοιχίζουν. Γι΄ αυτό και στο κέντρο αυτό η κίνηση (πρωτοφανής) είναι πότε μήλα, πότε φύλλα, πότε κουκούτσια.

Το Ελληνικό φαινόμενο θα συμβούλευε τους εν λόγω επιχειρηματίες να μάθουν την ιστορία ενός άλλου επιχειρηματία συναδέλφου τους, που έδωσε μεροκάματο στον συγκεκριμένο μετρ, τον οποίο αναγκάστηκε να τον στείλει (με κλωτσιές) στα αζήτητα, πριν τον κάψει εντελώς, καθώς δεν ήξερε να φέρεται, και να χειρίζεται πράγματα και καταστάσεις.

Από τότε κάθε βράδυ τραγουδά.

.