Μένουμε Ελλάδα

26 Αυγούστου 2006

menoume-ellada.jpgΕίναι ο τίτλος της καλύτερης εκπομπής της καλοκαιρινής περιόδου στα τηλεοπτικά δρώμενα και μάλιστα από το κρατικό κανάλι. Οι δύο τουριστικοί ξεναγοί

της εκπομπής ο Γιώργος Αμυράς, Ρένια Τσιτσιμπίκου είναι καταπληκτικοί, πολύ ενημερωμένοι, κατατοπιστικοί με κάθε λεπτομέρεια για μέρη της Ελλάδος για τα οποία πράγματι είναι άγνωστα στους περισσότερους Έλληνες.

Επάξιος είναι και ο τίτλος της εκπομπής, καθώς πράγματι επιδεικνύει με κάθε σαφή λεπτομέρεια τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδος, με αναφορές στον πολιτισμό τις πολιτιστικές δραστηριότητες, ήθη και έθιμα του κάθε τόπου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, αποδεικνύοντας πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Μύκονος και η Αθήνα.

Τα δε SMS μηνύματα που έρχονται είναι πρωτοφανή.

Το Ελληνικό Φαινόμενο συγχαίρει τους δύο παρουσιαστές, αλλά και όσους βρίσκονται επί το έργον για να βγει ένας τέτοιος πολύτιμος τουριστικός οδηγός με ζωντανές εικόνες.

Μπράβο σε όλους τους παράγοντες και επ΄ ευκαιρία θα προτείναμε την διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ, όλες οι εκπομπές να γραφούν σε DVD και να μυραστούν στους πολίτες που πληρώνουν την εισφορά υπέρ της ΕΡΤ.

Η χρησιμότητα της θα είναι Θησαυρός για τον εσωτερικό τουρισμός που πλήττεται σοβαρά .

.