Τα ακριβά γούστα

27 Αυγούστου 2006

koukla.jpgακριβά πληρώνονται σε Ευρώ, αλλά και σε αξιοπρέπεια. Αυτά έπαθε ο μεγάλος τραγουδιστή μετά τον χωρισμό του, όταν έμπλεξε με μια πιτσιρίκα τραγουδίστρια. Το βράδυ τον άναβε με τα κόλπα της και την ημέρα τον ξευτέλιζε με την κουτοπονηριά της στα Μ.Μ.Ε.

Ο τραγουδιστής έχει για όλες τις καλλιτεχνικές κινήσεις μια γραμματέα η οποία υπάκουε πιστά σε ότι της ανέθετε. Τελευταία προωθούσε την νέα δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή σε όλα τα FM της χώρας. Η γκομενούλα τραγουδίστρια του βρήκε την ευκαιρία να προωθήσει το πρώτο CD Single που έβγαλε, και το οποίο είναι για τα μπάζα από άποψη ποιότητας.

Έτσι λοιπόν η κουτοπόνηρη γκομενούλα πήρε τηλέφωνο την γραμματέα του τραγουδιστή κα της λέει ??..Ο ..(;;) είπε να σε ενημερώσω ότι στα FM που προωθείς το CD του, μαζί μ΄ αυτό θα προωθείς και το δικό μου CD Single ?.? Η γραμματέας δεν υποψιάστηκε τίποτα και έπραξε κατά γράμμα ότι της ανέθεσαν. Προωθούσε και το δικό της Single.

Ένα Ραδιόφωνο εξοργίστηκε με τις απαιτήσεις του τραγουδιστή και τον πήραν τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν, λέγοντας του ότι ?. είναι δυνατόν εσύ να δίνεις τέτοιες εντολές για την γκομενούλα σου?.;;;; Ο μεγάλος τραγουδιστής έπεσε από τα σύννεφα, καθώς δεν γνώριζε τίποτα, ζήτησε συγνώμη και απαίτησε να αποσύρουν από την λίστα των τραγουδιών της γκομενούλας τα τραγούδια. Μετά ποιος τον άκουσε και δεν τον φοβήθηκε.

Πήρε τηλέφωνο την γραμματέα και την ξέ?..σε για τα καλά. Αυτή έπαθε τέτοιο σοκ που ακόμα να συνέλθει. Μετά ήλθε η σειρά της γκομενούλας όπου έγινε το σώσε ?!!!!! Την ξεφορτώθηκε με άγριο τρόπο. Η γκομενούλα να τραβά τα μαλλιά της και να λέει?.τι έπαθα ??..τι έπαθα, έχασα το θεόσταλτο βαρύ πορτοφόλι?? Ο τραγουδιστής πήρε όλα τα ακριβά δώρα που της είχε προσφέρει κατά καιρούς, όπως: Καρτιέ ρολόι, φουστάνια από φιρμάτους μόδιστρους και δεν συμμαζεύετε.

Ζήτησε πίσω και τα κλειδιά από ένα σπορ Cabriole αυτοκίνητο του οποίου ο ίδιος πληρώνει ακόμα τα βαρβάτα γραμμάτια. Επειδή κλειδιά ακόμα δεν παρέλαβε, ο δικαστικός κλητήρας μέσω εξωδίκου που κατέθεσε ο τραγουδιστής, το ψάχνει για να το κατασχέσει.

Το θέμα θα πάρει και άλλες διαστάσεις, γι΄ αυτό το Ελληνικό Φαινόμενο θα συμβούλευε τον μεγάλο τραγουδιστή να γυρίσει στην οικογένεια του, που ευτυχώς την έχει πολύ καλά και μετά το διαζύγιο, καθώς οι μεγάλοι έρωτες στην εποχή μας είναι υπό εξαφάνιση.

Το παλιό έχει την ?Μαγιά ? του, όπως με τα παλιά καλά τραγούδια, που σήμερα τα διασκευάζετε εσείς οι νέοι καλλιτέχνες και τα λανσάρετε για νέα δισκογραφικές δουλειές.

.