“Κρυμμένα μυστικά”

26 Σεπτεμβρίου 2006

newb_8.gif 2006.jpgΕίναι ο τίτλος του νέου δίσκου του Γιάννη Πλούταρχου εγκαινιάζοντας έτσι την νέα ενότητα μας. Κυκλοφόρησε από την ΜΙΝΟΣ ? ΕΜΙ τον Σεπτέμβριο 2006, με 16 τραγούδια. Αυτά που ξεχωρίζουν από το Ελληνικό Φαινόμενο, και τους ακροατές του Ράδιο Σπορ 98,7 FM, τα Ραδιοκύματα Boston U. S. A, και του Ράδιο Paradise 104,6 FM, Πόρος ? Αθήνα. Για μας είναι σουξέ το τραγούδι ?Αφιερωμένο?, Νο3 ?Εγκατάλειψη?, Νο9 ? Με τι καρδιά? το Νο13 το Ποντιακό ?Ήλιε μου αν την δεις? και το Νο1 “Δεν είμαι θεός”
Σε γενικές γραμμές από τον καλλιτέχνης Γ. Πλούταρχος και τον παραγωγός του έγινε αρκετά ψαγμένη επιλογή. Από τα 90 περίπου τραγούδια που γράφτηκαν στο στούντιο επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα 16.

Εντύπωση μας έκανε και άρεσε σ΄ εμάς, στον κόσμο το Νο13 σε Ποντιακό ρυθμό και γλώσσα. Αυτό τιμά τον καλλιτέχνη γι΄αυτό θα έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Θα είναι καλό να το περάσει στο πρόγραμμα του, το οποίο ακόμα δεν είδα. (σύντομα ).

Στο εξώφυλλο το πάντρεμα μεταξύ γαλάζιου Ελληνικού ουρανού και του πράσινου λιβαδιού από κοντά σε συνδυασμό με την φωτογραφία του σε παραπέμπει σαν να ονειρεύεται τον Ελλαδικό γαλάζιο ουρανό, είναι πρωτότυπη ιδέα.

Επίσης πολύ καλές είναι οι υπόλοιπες φωτογραφίες του καλλιτέχνη που έχει μέσα στο βιβλιαράκι του δίσκου. Αυτή είναι η κριτική του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη για τον συγκεκριμένο δίσκο, αρέσει, δεν αρέσει.

.