Οι πρεμιέρες για κλάματα

24 Σεπτεμβρίου 2006

drum.gifκατάντησαν για πολλά μπουζουκομάγαζα αυτήν την εποχή, και εξηγούμε: Σε τέτοια γεγονότα τα τηλεοπτικά σποτ του τύπου “?..την τάδε ημέρα ανοίγουμε και σας περιμένει γιά μια αξέχαστη διασκέδαση??” μάλλον ανήκουν σε μπας κλας εποχές. Η νέα μόδα είναι πριν από κάθε πρεμιέρανα διοχετεύονται στα Μ.Μ.Ε ιστορίες για αγρίους, όπως δήθεν μια αρρώστια σοβαρή, ένας δήθεν γάμος, ένας έρωτας τρελός και πάει λέγοντας. Μ΄ αυτό το χαμίλο επίπεδο προβολής , για πολλές ημέρες δίνουν τροφή στο κοινό που νομίζουν ότι ενδιαφέρεται, ενώ στην πραγματικότητα έχει κουραστεί, για να μην πω έχει σιχαθεί με όλα αυτά τα καθημερινά, (παντρεύεται, δεν παντρεύεται , αγαπά, δεν αγαπά, χωρίζει, δεν χωρίζει, έπαθε σοβαρό πρόβλημα υγείας, με κατάληξη στην εντατική, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε πίστα κέντρου),χάνωντας εντελώς την ουσία . ΕΛΕΟΣ!!!

Κάποια αρρωστημένα μυαλά έχουν ξεφτιλίσει τον θεσμό που λέγεται πρεμιέρα, φυσικά με τραγικά αποτελέσματα, τα άδεια κέντρα. Το εάν ξεφτιλιστεί και ρεζιλευτεί ο ίδιος καλλιτέχνης/δα πολύ που μας νοιάζει, όμως τον κλάδο που υπηρετεί, βγάζοντας το ακριβοπληρωμένο προζύμη για την οικογένεια τους, αυτό θα πρέπει να απασχολεί όλους όσους ασχολούνται με τον τομέα αυτόν , που ούτως ή άλλως περνά κρίση, θα πρέπει να το σταματήσουν εδώ πριν γίνει επιδημία και ισοπεδωθεί εντελώς από τους ίδιους η Ελληνική διασκέδαση.

Όπως φαίνεται οι καλλιτέχνες αυτοί δεν σέβονται κανέναν, παρά μόνο την φουσκωτή τσέπη τους. Όλους τους άλλους κυρίως το κοινό το έχουν γραμμένο, διαφορετικά αυτή η καθημερινή προβολή με την “πάρτα αλλιώς” ιστορία που θα τους συνοδεύει θα είχε πάρει τέλος. Αντιθέτως το σύστημα άρχισε και παίρνει διαστάσεις , και αυτό είναι που μας ανησυχεί, με την σκέψη ως που μπορούν να φτάσουν, παίζοντας άγρια με την νοημοσύνη του κόσμου.

Το Ελληνικό φαινόμενο θα συνιστούσε στους επιχειρηματίες κέντρων τους καλλιτέχνες που ενδεχομένως θέλουν να προβάλλουν τον εαυτό τους και όχι το κέντρο με τέτοιες μεθόδους να τις φρενάρουν, πριν κλείσουν λόγο ακινησίας, όταν ο κόσμος θα τα απαξιώσει εντελώς .

Επιχειρηματίας που δεν υπολογίζει το αύριο, παρά μόνο το σήμερα είναι καμένο χαρτί. Σημειώστε αυτά που γράφει ο Ν. Βάνης σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2006, και μακάρι να πέσει έξω !!!!!!!

.