Γιάννης Πλούταρχος στην εκμπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο”

31 Οκτωβρίου 2006

ploutarxos02_auΣτο Ράδιο Σπορ FM 98,7 μίλησε στο κοινό της Θεσ/νίκης με τον Νίκο Βάνη σε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης. Η κουβέντα ξεκίνησε με τις εμφανίσεις του την χειμερινή περίοδο στο “Κέντρο Αθηνών” όπου σφύζει από κόσμο. Μας μίλησε για την τελευταία δισκογραφία με τίτλο “ Κρυμμένα μυστικά” που πηγαίνει για δεύτερη πλατίνα. Ένας πολύ καλός δίσκος με πολλές επιτυχίες και μας θυμίζει τις παλιές δισκογραφίες του.Έδωσε και την είδηση ότι το Πάσχα και πάλι θα έλθει στην Θεσ/νίκη για εμφανίσεις. Όπως πέρυσι, θα έλθει με όλη την οικογένεια και τις εορτές θα τις περάσουν μαζί με τα πεθερικά του, με την βοήθεια του θεού όπως είπε χαρακτηριστικά.Για την φιάλη στο κέντρο της Θεσ/νίκης είπε πως θα πατήσει και πάλι πόδι για να έχει την πιο προσιτή τιμή.

Στην ερώτηση του Ν. Βάνης γιατί δεν εμφανίζεται πολύ στα Μ.Μ.Ε μας απάντησε ότι,

“….Δεν θέλω να φθείρομαι μέσω της TV και γενικά των Μ.Μ.Ε. Αυτό που με ικανοποιεί και το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση είναι να δίνω αυτόγραφα σε όσους έρχονται να με δουν. Αυτή η επαφή με το κοινό δεν με φθείρει εν με κουράζει και ας είναι 8 το πρωί που ακόμα υπογράφω…

…Οι συναυλίες στον απόδημο Ελληνισμό είναι αξέχαστη εμπειρία ….Αυτό που είδα με τους Έλληνες του Καναδά και της Αμερικής με άφησε άφωνο. Την λαχτάρα, την αγάπη τους για την πατρίδα με συγκίνησε αφάνταστα. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, τόση μεγάλη αγάπη από τους αποδήμους μας. Ήταν απίστευτο, μέχρι τις πρωινές ώρες έδινα αυτόγραφα, έτσι μπόρεσα και εγώ κάπως να τους ευχαριστήσω….”

Στην ερώτηση πως ήλθε η ιδέα να πει Ποντιακό τραγούδι στην νέα δισκογραφία του, παρ΄όλο που δεν είναι Πόντιος,

απάντησε πως είναι λάτρης των παραδοσιακών τραγουδιών που τα άκουγε και τα τραγουδούσε μικρός ακόμα στην γενέτειρα του, την Λειβαδιά.

Στο κλείσιμο της συζήτησης, καθώς έπρεπε να βγει στο πρόγραμμα του μας δήλωσε,  ότι προτού ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην Θεσνίκη, θα προγραμματίσει την παρουσίαση της δισκογραφίας “Κρυμμένα μυστικά” και την ανοιχτή συζήτηση με τα Μ.Μ.Ε της πόλης.

Καλώς να μας έλθει !!!!!

.