Δήμαρχος Θεσ/νίκης για 3η συνερχόμενη τετραετία

25 Οκτωβρίου 2006

papageorgopoulos.jpgεπανεξελέγη ο Β. Παπαγεωργόπουλος με ποσοστό ρεκόρ. Ωστόσο με τους πανηγυρισμούς δεν θα πρέπει να ξεχαστεί το μήνυμα των Θεσσαλονικέων για ριζικές αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου με πιο ενεργούς Αντιδημάρχους, που θα παράγουν έργο και προπάντων θα έχουν άμεση επικοινωνία μαζί τους. Κάτι που δεν συνέβη τελευταία, όπου κάποιοι Αντιδήμαρχοι πήγαιναν στα πόστα τους 1-2 φορές την εβδομάδα, άλλοι πήγαιναν τα μεσημέρια, άλλοι για το θεαθήναι !!!!

Γι΄ αυτήν την δυσλειτουργία εκ μέρους των Αντιδημάρχων οι πολίτες αγανακτισμένοι έστειλαν την επανεκλογή του Δημάρχου στον Β΄ γύρο, η οποία ουσιαστικά ήταν αναμενόμενη !!!! Ο νέος εκλεγμένος Δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος θα πρέπει μέσα από τα 170 στελέχη του να διαλέξει τους καλύτερους και ικανότερους για τις θέσεις των Αντιδημάρχων, καθώς όπως ακούσαμε τον Δήμαρχο σε προεκλογική του ομιλία τα σχέδια και οράματα για την πόλη είναι πολλά και ενδιαφέροντα.

Για την υλοποίηση αυτών χρειάζεται πολύ όρεξη για δουλειά εκ μέρους των στελεχών πέραν από τα χρήματα που θα χρειαστεί στενότερη συνεργασία και στήριξη από την κυβέρνηση, για να δούμε επιτέλους έργα σοβαρά, έργα υποδομής, έργα που να τρίβουμε τα μάτια μας όλοι όσοι ζούμε σ΄ αυτήν την πανέμορφη πόλη.

Πάντως το Ελληνικό Φαινόμενο δεν πιστεύει ότι στην Θεσ/νίκη και στην ευρύτερη περιοχή θα γίνουν σοβαρά έργα υποδομής, καθώς το Λόμπι Ευρώπη – ΗΠΑ δεν την θέλουν ανεπτυγμένη, βάση σχεδίου που έχουν εκπονήσει μακροχρόνια λόγω συμφερόντων. Πάνω σ΄ αυτήν την τακτική υπακούει το πολιτικό κατεστημένο και υλοποιούνται σχέδια αστήριχτα για την Βόρεια Ελλάδα(βλέπε επιχειρήσεις επιδοτούμενες, συνεχίζουν και φεύγουν σε χώρες της αλλοδαπής για γερές επενδύσεις και την επικίνδυνα αυξανόμενη ανεργία στην Βόριεα Ελλάδα.) 

 Εν πάσει περιπτώσει για τα μικρά έργα που πρόκειται να αλλάξουν λίγο το προφίλ της πόλης θέλουν σωστές αποφάσεις, από κοινού με τους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις και τον εμπορικό κόσμο.

Πάνω απ΄όλα θέλουμε τον νέο Δήμαρχο κοντά στους πολίτες και τα προβλήματα τους που είναι όλο και περισσότερα, όχι αυλές και αδιαλλαξία, με ανοιχτά τα γραφεία των Αντιδημάρχων και του Δημάρχου.

Τα συγχαρητήρια μας και καλά έργα σε όλους !!!!!!

.