Μια ευκαιρία

30 Οκτωβρίου 2006

χάθηκε άλλη μια φορά για γνωστή τραγουδίστρια των Αθηνών, όταν δύο επιχειρηματίες κέντρων προσπάθησαν να συμπράξουν με τους καλλιτέχνες σε ένα σχήμα. Λόγω μεγάλης διαφωνίας σχεδόν σε όλα τα σημεία το σχέδιο ναυάγησε. Οι διαφωνίες σημειώθηκαν κυρίως στο μοίρασμα χρόνου του προγράμματος της τραγουδίστριας και του άλλου καλλιτέχνη, και φυσικά για το οικονομικό,δεδομένου ότι θα έπαιρναν ποσοστά, αντί για μεροκάματο. Οι δύο Αθηναίοι επιχειρηματίες ήταν σκληροί στις απαιτήσεις τους με αποτέλεσμα την αποχώρηση του επιχειρηματία με της καλλιτέχνιδας, κατόπιν ασυμφωνίας, η οποία από τον Μάιο μήνα ως σήμερα έχει αλλάξει τρεις συνεργασίες και όπως φαίνεται δεν μπορεί να στεριώσει από μαγαζί σε μαγαζί.

Το βέβαιο είναι ότι έτσι και γινόταν συμφωνία, το σχήμα θα είχε διαλυθεί πριν την ώρα του και θα έπαιρνε η μπάλα πολλούς. Ο επιχειρηματίας για την γνωστή τραγουδίστρια του, αυτόν τον καιρό ψάχνει απεγνωσμένα στέγη για την χειμερινή περίοδο, όμως η παλιά και νέα δισκογραφία της κοπέλας δεν την βοηθά, καθώς είναι για τα μπάζα, και σε καμιά περίπτωση για μπουζουκομάγαζα.

Αν και ο επιχειρηματίας που την τρέχει ξοδεύει του κόσμου τα λεφτά για πάρτη της, παρ΄όλα αυτά φαίνεται να μένει χωρίς πίστα και μεροκάματο η τραγουδίστρια του..

Κατά την γνώμη του Ελληνικού Φαινόμενου η εν λόγω καλλιτέχνιδα καλά θα κάνει, να αλλάξει ριζικά σε όλα, με πρώτο και κύριο την νοοτροπία της, να κατεβάσει την μύτη , προπάντων εκτάκτως να κάνει σωστή δισκογραφία για μπουζούκια και όχι για υπνοθεραπεία.

Αυτές τις συμβουλές ας τις πάρει σοβαρά υπόψιν και ο προσωπικός επιχειρηματίας της.

.