Φεστιβάλ Τραγουδιού 2006

31 Οκτωβρίου 2006

thessalon3.bmpστις 2 και 4 Νοεμβρίου στο γήπεδο  του ΠΑΟΚ στην Πυλαίας Θεσσαλονίκης. με δύο διαγωνιστικές βραδιές και παράλληλων εκδηλώσεων που ξεκίνησαν ήδη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, στις κεντρικές πλατείες με καλλιτέχνες δρόμου,καλλιτεχνικών ομάδων σχολών, πανεπιστημίων, οργανισμών και θεατρικών σχολών,περιοδεύοντες θίασοι του δρόμου με δρώμενα, παραστάσεις, μουσικά θέματα, παντομίμα και συναυλίες.

Συμμετέχουν καλλιτέχνες από: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Μακεδονία, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Δήμο Θεσσαλονίκης, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Πειραματική Σκηνή της Τέχνης- Θέατρο Αμαλία.

Εισιτήριο Εισόδου Συναυλιών: 5 ευρώ

το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης για δεύτερη χρονιά , παρουσιάζει  νέους συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές το ελληνικό τραγουδιού.Θα διαγωνιστούν  16 τραγούδια από τα οποία τα 10 θα περάσουν στον τελικό και θα απονεμηθούν το πρώτο, δεύτερο και το τρίτο βραβείο αντιστοίχως, ενώ αυτή τη χρονιά για πρώτη φορά η καλλιτεχνική επιτροπή θα απονείμει και τρία ειδικά βραβεία για την καλύτερη σύνθεση, ερμηνεία και στίχο .
Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος με την συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ ( Ο.Σ.Μ) και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο τελικό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης , (συνοδεία της Ο.Σ.Μ) θα παρουσιάσουν τις επιτυχίες από την δισκογραφία τους.

Γα το Φεστιβάλ Τραγουδιού Τιμές εισιτηρίων:10,€ μαθητικό-φοιτητικό:5€

.