….Είμαστε “Κολοσσοί”

25 Οκτωβρίου 2006

αυτό το σύνθημα και η ιδέα επικρατεί σε γνωστό FM της Θεσ/νίκης το οποίο στεγάζεται με άλλο FM στον ίδιο χώρο, έχουν το ίδιο στούντιο και από το ίδιο κοντέϊνερ βγαίνουν από τον Χορτιάτη. Όλα σε ένα, χωρίς υπαλλήλους, παίζουν Play List από το PC. Ο κολοσσός Ραδιοφωνατζής ιδιοκτήτης ανέθεσε σε ένα παραγωγό να του ετοιμάσει 5-6 λίστες τραγουδιών,

 να φτιάξει και όλα τα διαφημιστικά σποτ του σταθμού και θα τον πλήρωνε με αποκοπή. Ο παραγωγός έπιασε δουλειά αμέσως, ετοίμασε τα πάντα ότι του ζητήθηκε και παρέδωσε την δουλειά, βάζοντας σε λειτουργία όλα με την σωστή σειρά. Όμως ο κατά τα άλλα Δημοκρατικός Ραδιοφωνατζής επιχειρηματίας, ο άνθρωπος που δήθεν συμπονά τον εργαζόμενο δεν τον πλήρωσε.

“…Άσε, θα σε πληρώσω αργότερα γιατί τώρα δεν έχω μαζί μου λεφτά…”, ήταν η απάντηση του. Ο παραγωγός μη γνωρίζοντας, έδειξε κατανόηση. Δεν φαντάστηκε ότι αυτός που είχε μπόλικα FM θα τον κρεμάσει.

….Όκεϊ, θα έλθω την άλλη εβδομάδα για να με πληρώσεις….του είπε με κατανόηση. Έλα όμως που την επόμενη εβδομάδα ο “κολοσσός” Ραδιοφωνατζής εξαφανίστηκε τάχαμ – δήθεν για δουλειές.

Ο παραγωγός πήγε, ξαναπήγε πολλές φορές επί τρεις μήνες, αλλά ο άνθρωπος ήταν άφαντος. Ο συνεργάτης του Ραδιοφωνατζή τον διαβεβαίωσε ότι “….μην ανησυχείς καθόλου, το θέμα σου θα τακτοποιηθεί, εμείς είμαστε “κολοσσοί”, δεν πρόκειται να σε κρεμάσουμε…..”

“.. Τι “ κολοσσοί” και κουραφέξαλα μου αραδιάζεις, εσείς που δεν έχετε 5 φράγκα για να με πληρώσετε και μου έχετε μήνες τώρα στο πάνε κι έλα, με το δούλεμα σας…” Τους τα έχωσε ο αγανακτισμένος παραγωγός. Από τότε πέρασαν πέντε μήνες και ακόμα να πληρωθεί από τους θεωρητικούς, παραμυθατζήδες, γνωστοί για το πολύ ντούρου- ντούρου.

Φίλε απλήρωτε παραγωγέ !!!! Έμπλεξες με πολύ λαμογιότατους “κολοσσούς”, οι οποίοι δεν έχουν μάθει, να συνδέουν την θεωρία με την πράξη !!!!!!

.