Αχ ….τι την ήθελα την παντρειά

30 Νοεμβρίου 2006

vera.jpg ….με το μωρό στην αγκαλιά, και τον άνδρα μου σε κάθε γωνιά. “….Αχ…. βαχ…..θέλω πίσω την Λευτεριά και την ξεγνιασιά….”   Αυτό είναι το τελευταίο  σουξέ που τραγουδά όλο και πιο συχνά η λαμπερή, μεγαλοφιρμάτη, σουξεδιάρα καλλιτέχνιδα. Της λείπει πάρα πολύ η εργένικη ζωή. Αυτό εξομολογήθηκε με πολύ παράπονο στην κολλητή και συνάδελφο της.

“…Δεν αντέχω άλλο το νοικοκύρεμα…..θέλω να ξεδώσω….” Είπε χαρακτηριστικά. “Και πως θα γίνει αυτό;;; Όταν η μισή Ελλάδα σε κυνηγά για ένα αυτόγραφο….άσε που έχεις και τον άνδρα σου, αυτόν πως θα τον χειριστείς για να κάνεις τις τρελίστες σου;;;” Ρώτησε η κολλητή φίλη και συνέχισε “…εγώ πάντως θα σε καλύψω όποτε το χρειαστείς….”

 Έτσι ξεκίνησε η τραγουδίστρια τις αμαρτωλές εξόδους. Σε κάθε ευκαιρία είχε μια γερή δικαιολογία για τον άνδρα της και άρχισε το βούτηγμα της αμαρτίας. Για να μην την γνωρίζουν μεταμφιεζόταν από τα μαλλιά ως τα άκρα. Έμπαινε στο πολυτελές αυτοκίνητο, περνούσε από την φίλη της και κατευθείαν κατέφευγαν στο ίδιο Prive Club των Αθηνών, και αυτό γιατί η φιρμάτη γούσταρε τον DJ του Club, ο οποίος το είχε καταλάβει και κάθε φορά την φλέρταρε φανερά.

Η καλή νεράϊδα, φίλη της τραγουδίστριας πρότεινε στην παρέα να βρεθούν όλοι μαζί στο διαμέρισμα της για καφέ. Ο καφές κάποιο απόγευμα σερβιρίστηκε και τα “μπισκοτάκια” χόρευαν στο ρυθμό της ελευθερίας.

1098321502_325450318.gifΤα ματς μουτς έπεφταν ασταμάτητα, εν συνεχεία από τα απλά χάδια, πέρασαν στα γερά χουφτώματα μπροστά στα μάτια της φίλης, η οποία κατάλαβε πως η παρουσία της ήταν περιττή. Γι΄ αυτό και έφυγε αθόρυβα, αφήνοντας τους στο διαμέρισμα.

 Ο δε σύζυγος της φιρμάτης ακόμα κοιμάται με τις παντούφλες. Όμως έτσι και πάρει χαμπάρι είναι βέβαιο πως θα ρίξει πολλές κλωτσιές προς κάθε κατεύθυνση μια και είναι περήφανος ανατολίτης με πολύ γερές γάμπες. Και τότε την λαμπερή, φιρμάτη, όχι η μεταμφίεση, αλλά ούτε το μείκ απ δεν την σώζει για να καλύψει τα μεγάλα σημάδια που ενδεχομένως θα αποκτήσει, ενώ το σουξέ που θα τραγουδά με δάκρυα στα μάτια θα είναι

“…Παντρεμένοι κι δυό, γύρνα σε παρακαλώ…” !!!!!!!!

.