Τόλης Βοσκόπουλος

28 Νοεμβρίου 2006

tolisvoskopoulos.jpgΟ άρχοντας του Ελληνικού τραγουδιού, έχει αγαπηθεί όσο λίγοι καλλιτέχνες, με μια καριέρα γεμάτη χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και θεωρείται από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της χώρας μας .Υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία  Alpha Records από την οποία κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά του, ένας διπλός δίσκος   με τίτλο “Στης ζωής μου τις στράτες”, 
Το πρώτο CD περιέχει δεκατέσσερα νέα τραγούδια, το δεύτερο CD είναι Live και περιέχει δεκαεπτά επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου που όλοι έχουμε αγαπήσει, χορέψει, τραγουδήσει όπως ενδεικτικά μερικά από τα τραγούδια θρύλος.“ Οι αναμνήσεις”, “Πριν χαθεί το όνειρο μας”, “Εγώ αγαπώ μία”, “ Γλυκά πονούσε το μαχαίρι”, “Οι άνδρες δεν μιλούν πολύ”.

 Την μουσική και τους στίχους στα νέα τραγούδια υπογράφουν οι Θ. Πολυκανδριώτης, Ν. Γερμανού, Π. Ίμβριος, Μ. Ψαλτάκης, Ν. Δουλάμης. Γ. Λιόντος,, Γ. Δημητράς, Δ. Γιώτης, Ζ. Γρυπάρη, Γ. Λεκάκης.

Σε μια εποχή δύσκολη για το Ελληνικό τραγούδι ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη καλλιτέχνες όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, που η κυκλοφορία της νέας τους δουλειάς, αποτελεί είδηση.

.