Μεγάλο μπελά βρήκε

29 Δεκεμβρίου 2006

sirtaki.bmpη φιρμάτη τραγουδίστρια του Ελληνικού πενταγράμμου από τον μαέστρο  της στο κέντρο της Θεσ/νίκης όπου εμφανίζεται. Ο μαέστρος θέλοντας να βελτιώσει κάποια πράγματα, ηχογράφησε όλο το πρόγραμμα του κέντρου, όπως πολύ σωστά έκανε. Η φιρμάτη κυρία της πίστας εκείνη την ημέρα δεν είχε την ανάλογη απόδοση στην φωνή, αφού είχε κλείσει από το μπούκωμα που παθαίνει συνεχώς. Επιπλέον το μικρόφωνο της είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, καθώς δούλευε μόνο 50%. Με όλα αυτά τα ευτράπελα η ηχογράφηση έμοιαζε τερατώδης, κατάλληλη για σπηλιά, και σε καμιά περίπτωση για πολιτιστικό κέντρο.

Το ηχογραφημένο CD ο μαέστρος το μοίρασε στους μουσικούς  του, όμως για κακή του τύχη το CD αυτό πήγε  και σε ξένα χέρια, εκτός μαγαζιού, χωρίς  να το γνωρίζει. Σ΄αυτό έγινε έντονη κριτική στην τραγουδίστρια,  και δημιουργήθηκαν  πολλά αρνητικά σχόλια του τύπου:

“…Τζάμπα πληρώνεται αυτή η φίρμα με τόσα Ευρώπουλα….”,

 κάποιοι άλλοι είπαν “….Είναι δυνατόν η φιρμάτη να βγάζει τέτοιο τερατώδη ήχο, και να μην ξοδέψει δύο φράγμα παραπάνω για ένα αξιοπρεπές εργαλείο…;;;” και πολλά άλλα.

Η φιρμάτη όταν  έμαθε για το CD αυτό, έγινε ο χαμός. Τα έβαλε με τον μαέστρο απειλώντας τον “…..ότι αυτά που κάνεις, με εκθέτεις,όπου παίζετε και ακούγεται  το CD αυτό ,με τον δικηγόρο μου θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα. Τέτοιο ρεζίλη δεν περίμενα να γίνω !!!!….”, χτυπιόταν και οριόνταν. Σε δικό της πρόσωπο δε, έλεγε απελπισμένη “…δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να το σταματήσω αυτό….”.

Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς στο κέντρο όπου εμφανίζεται η κίνηση είναι μέτρια και γι΄ αυτό δεν φταίει το ηχογραφημένο CD, το οποίο συνεχίζει να κυκλοφορεί και να παίζετε ελεύθερα σε πολλά μέρη.

Το Ελληνικό Φαινόμενο θα συμβούλευε την καλλιτέχνιδα πρώτα να ελέγχει το πρόβλημα που ξεκινά από την ίδια, αφού ακόμα και μετά το ρεζιλίκι του CD, δεν άλλαξε μικρόφωνο.

 Δεύτερον, μετά από τόσα χρόνια εμπειρία πάνω στην πίστα θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά  ποιά τραγούδια να διαλέγει  για το ρεπερτόριο της, έτσι ώστε να διασκεδάζει και να χορεύει ο κόσμος, και να αποφεύγει τα τραγούδια του καναπέ σε κέντρο διασκέδασης. Σ΄ αυτό πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή, αντί να καταναλώνεται με θέματα νομικής φύσεως που δεν στέκονται. Άσε που δεν κάνει καλό και στην καριέρα της.

Όσο δε για τον μαέστρο ,είναι ασυγχώρητος με τα λάθη που συνεχίζει όπως τον παλιό καιρό, σαν να μην άλλαξε γι΄ αυτόν τίποτα.

Γιαυτό ίσια το κορμί σας και τα μυαλά στα κάγκελα, γιατί το επόμενο βήμα είναι το λουκέτο, το οποίο πλησιάζει επικίνδυνα.

.