“Εμένα με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω”

23 Δεκεμβρίου 2006

svoura.gifΚάπως έτσι χαρακτηρίζεται φιρμάτος καλλιτέχνης πίστας των Αθηνών, καθώς εκεί που κόπτεται και στεναχωριέται γιατί τα CD των Ελλήνων καλλιτεχνών ότι είναι ακριβά και ο κόσμος δεν μπορεί να τα αγοράσει, από την άλλη ο ίδιος μαζί με την ευλογία και της δισκογραφικής εταιρείας, σκεπτόμενοι την ακρίβεια των CD, αποφάσισαν τα δύο νέα τραγούδια να πωλούνται φθηνά, πολύ φθηνά !!! 7,5 Ευρώ παρακαλώ !!!! Όμως γνωρίζοντας πως είναι υπερβολή αυτή η τιμή, συν ότι είναι νέα τραγούδια, έπρεπε να γίνει ένα καλοστημένο “στόρι” ώστε να πάρουν φωτιά τα Μ.Μ.Ε και έτσι να τα μάθει και ο τελευταίος Έλληνας.

Για το στημένο στόρι ο εν λόγω καλλιτέχνης έφαγε τα αυτιά του διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας να δράσει, έτσι ώστε να μην φανεί ο ίδιος ότι παρακαλεί ένα τηλεοπτικό παρουσιαστή, γνωστός για τα καυστικά του σχόλια σε Αθηναϊκό κανάλι.

Έτσι και έγινε, αφού πρώτα δόθηκε η ανάλογη χορηγία από την δισκογραφική στον τηλεοπτικό αστέρα. Το σχέδιο μπήκε σε δράση και έγινε το μεγάλο μπαμ από τον παρουσιαστή ο οποίος πρόβαλε τα δύο τραγούδια σε αποκλειστική πρώτη πανελλαδική μετάδοση.

Παρ΄ όλη την έξυπνη αυτή διαφήμιση, αλλά με πολλά αρνητικά σχόλια από πολλούς ( για τον καλλιτέχνη είναι ακόμα μια καλή διαφήμιση) από τους οποίους οι μισοί τουλάχιστον εντέλει το γύρισαν αλλιώς,  σήμερα τα δύο αυτά τραγούδια δεν πάνε και τόσο καλά.

Τελικά ο καλλιτέχνης αλλιώς τα υπολόγισε και αλλιώς του βγήκαν. Στο δε κέντρο όπου εμφανίζεται, κάνει ειδικές συμφωνίες και τιμές σε χορούς που κλείνονται, για να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα στην δύσκολη φετινή σεζόν.Μακάρι και το ευχόμαστε.

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος καλλιτέχνης που δήθεν φανερά σνομπάρει τα Μ.Μ.Ε, κρυφά όμως επιλεκτικά ανοίγει την πίσω πόρτα σε κάποια άλλα Μ.Μ.Ε που επιλέγει ο ίδιος και η αυλή του. Με τέτοια φανερά – κρυφά τρικ προσπαθεί να ανεβάσει και να προβάλλει τις δουλειές του.

Βρε καλλιτέχνη ίσια το κορμί σου !!!! Ξέχασες που κάποτε κοιμόσουν έξω από ένα μαγαζί, μήπως και φιλοτιμηθεί ο επιχειρηματίας και σε πάρει στο σχήμα, έστω και για το άνοιγμα του προγράμματος;;;; Αυτά μήπως τα θυμάσαι όταν παίζεις το παιχνίδι κρυφά – φανερά;;; Περνούν καμιά φορά από το μυαλό σου αυτά τα γεγονότα;;

Έλα πιάσε λίγο το άσμα του Στέλιου Καζαντζίδη

 “…Αλλοτινές μου εποχές…….αλλοτινοί μου χρόνοι….”

Για να δούμε στην επόμενη δισκογραφία, τι τρικ θα μας παίξει ο μάγος των Μ.Μ.Ε.

.