Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

30 Μαρτίου 2007

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ. Πρωτ. 916 Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων σε επί μέρους συνεδριάσεις, αφού διαπιστώσαμε την συστηματική καθυστέρηση και την επίμονα αρνητική στάση των εργοδοτών απέναντι στις Προτάσεις μας για την σύναψη της Σ Σ Ε του 2007, αποφασίσαμε ομόφωνα να κηρύξουμε: 4ωρη στάση εργασίας για την Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2007 από τις 18.00 έως 22.00 στους Εθνικής Εμβέλειας Ιδιωτικούς Τηλεοιπικούς Σταθμούς. 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την συστηματική κωλυσιεργία των εργοδοτών μας στη μέχρι Τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την αδιαλλαξία τους, που εκφράσθηκε μέσα από την σταθερή έγγραφη απάντηση «Η πρόταση δια της καταγγελίας σας, δεν γίνεται δεκτή» σε όλα τα αιτήματα της πρότασής μας.

ΖΗΤΑΜΕ ευνοϊκότερους όρους αμοιβής και καλύτερες συνθήκες εργασίας πραγματικά ανάλογες με τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας με ταυτόχρονη δικαίωση όλων των αιτημάτων μας. Σε διαφορετική περίπτωση σι αγωνιστικές κινητοποιήσεις Θα κλιμακωθούν. Καλούμε όλους τους τεχνικούς, μέλη μας και μη, να πάρουν μαζικά μέρος στην στάση και να την περιφρουρήσουν με όλες τους τις δυνάμεις από τυχόν προσπάθειες καταστρατήγησής της η δημιουργίας απεργοσπαστικού μηχανισμού.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Ε. Τ. Ι. Τ. Α & Ε. Τ. Ι. Τ. Β. Ε

.