Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα σε δύο λαμπερές καλλιτέχνιδες
27 Μαρτίου 2007
της πίστας και του πενταγράμμου σε μια προσπάθεια επιχειρηματία ο οποίος επεχείρησε να τους εντάξει σε ένα σχήμα στο κέντρο του για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο. Όταν έληξε το συμβόλαιο της μελαχρινής φιρμάτης καλλιτέχνιδας με Αθηναίο επιχειρηματία, πήρε σβάρνα όλα τα μαγαζιά για να βρει στέγη να ξεχειμωνιάσει καλλιτεχνικά. Βρέθηκε ο επιχειρηματίας με βαρύ όνομα στο χώρο ο οποίος της πρότεινε να εμφανίζεται στο ίδιο σχήμα με ξανθιά λαμπερή καλλιτέχνιδα. Άλλωστε θα ήταν και μια πρωτοτυπία στα νυχτερινά δρώμενα, με δύο φίρμες στο ίδιο σχήμα, μια μελαχρινή και μια ξανθιά.
Η μελαχρινή με βαριά καρδιά εμμέσως πλην σαφώς είπε το ναι πλαγίως, του τύπου “…Εντάξει θα τα βρούμε…”. Δεν μπορούσε και να την απορρίψει, καθώς αυτόν τον καιρό βρίσκεται στα κάτω της. Ο επιχειρηματίας αμέσως ενημέρωσε την ξανθιά τραγουδίστρια για την νέα συμφωνία που έκλεισε. Και βέβαια μόνο χαρά δεν της έδωσε με την είδηση αυτή , καθώς στο άκουσμα του ονόματος της μελαχρινής έγινε πυρ και μανία, λέγοντας του “….αυτό θα το δούμε…”.
Έβαλε και τον σύντροφο της να μιλήσει στον επιχειρηματία. Έτσι κι έγινε, μόνο που η συζήτηση με τον επιχειρηματία είχε άδοξο τέλος, μετά τον διάλογο που ακολούθησε:
Σύντροφος : “..τι είναι αυτό που σκέφτηκες;;; Που δένουν οι δύο ντίβες στο ίδιο σχήμα, μου λες;;;;”.
Επιχειρηματίας: “…Και εσύ τι είσαι ο ατζέντης τους;;;;”
Σύντροφος: “…Ούτε ο χρόνος του προγράμματος δεν ταιριάζει, πότε θα βγαίνει η μία και πότε η άλλη;;; Και κυρίως ποια θα βγαίνει πρώτη;;; Δεν βλέπω να κολλάει το θέμα, ούτε βέβαια να συνεργαστούμε αν εμμένεις σ΄ αυτήν την απόφαση” “Γι΄ αυτό θα φύγουμε, άσε που η μελαχρινή το παίζει και πριμαντόνα της Ελλάδος”
“ Ξέχασε αυτό το σχήμα, δεν γίνεται με τίποτα, η μελαχρινή σέρνει μακριά την βαλίτσα και είναι αδύνατον να τα βρούμε και να νταραβεριστούμε, και αυτό γιατί η παλιά εχθρότητα μεταξύ τους, καλά κρατά. Εγώ διαλύω τον αρραβώνα του σχήματος και άϊντε γεια… “
Δεν έχασε χρόνο και αμέσως έκλεισε την σύντροφο του σε άλλο σαλόνι πίστας δίπλα σε καταξιωμένο λαϊκό βάρδο. Η δε μελαχρινή ακόμα βρίσκεται στον αέρα, στο ποιος ή ποια θα την πλαισιώσει.
Ε…μ δύσκολοι καιροί για τις πριγκίπισσες τις πίστας.