Οι καλοκαιρινές πρεμιέρες

30 Απριλίου 2007

sirtaki3.bmpστις πίστες των νυχτερινών κέντρων της Θεσ/νίκης στην περιοχή αεροδρομίου ετοιμάζονται, όπου αναμένεται μεγάλος αγώνας πρωταθλητισμού, ή επιβίωσης. Αυτό θα εξαρτηθεί από τους ιδιοκτήτες των κέντρων και το προσωπικό που θα απασχολήσουν, καθώς και τι πρόγραμμα θα παρουσιάσουν. Ήδη στην πόλη βρίσκονται δύο μεγάλα σχήματα, σ΄ αυτά θα προστεθούν άλλα 6 κέντρα με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών.

Η νύχτα θα βγάλει πρωταθλητή το κέντρο που θα έχει προσωπικό άψογο, όλοι τους σαΐνια, από τους παρκαδόρους, σερβιτόρους, μετρ, λουλουδούδες, ηχολήπτες, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες. Αυτοί που θα συνεχίσουν να καβαλούν το καλάμι και να το παίζουν ξερόλες, για κάθε ενδεχόμενο μαζί με το μαγιό να έχουν και παλτό.

Τα κέντρα με τους μαέστρους πρέπει να φτιάξουν καλό πρόγραμμα, καλό ρεπερτόριο, καλό ήχο, και να σταματήσουν να υποβαθμίζουν και άλλο την Ελληνική διασκέδαση με το νέο φρούτο, φαινόμενο Play Back. Να σταματήσει το άγριο παιχνίδι των ηχοληπτών που παίζουν με την φέτα στην κονσόλα και τα μικρόφωνα των καλλιτεχνών εις βάρος των θαμώνων, τους οποίους κοντεύουν να κουφάνουν, καθώς και ο ανορθόδοξος πόλεμος των επιχειρηματιών των κέντρων μεταξύ τους, δεν βοηθάνε έτσι στα ήδη σοβαρά προβλήματα, αντί αυτού ας κάνουν επιτέλους  σωστό προμόσιον στα Μ.Μ.Ε της πόλης και όχι αυτό που γίνεται σήμερα με τις αρπαχτές, διαφημίσεις, αέρα – πατέρα.

Το δε σωματείο ΜΕΘΕΞΗΣ (νυχτερινών κέντρων Ελλάδος) φέτος ειδικά θα πρέπει να βάλει λεωφορεία για την δωρεάν μεταφορά του κοινού από και προς την πόλη για τα κέντρα τους,τώρα που ο ΚΟΚ γίνεται πιο αυστηρός για το αλκοτέστ, και η βενζίνη έχει πετάξει πολύ ψηλά, ο καθένας θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά αν αξίζει ή όχι να περάσει από τα νυχτερινά κέντρα του αεροδρομίου.

Είναι βέβαιο πως φέτος όχι μόνο οι καθημερινές ημέρες, αλλά και Παρασκευή – Σάββατο η κίνηση θα επηρεαστεί όσο καμιά άλλη χρονιά.

Τα κέντρα που ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πύλες τους είναι :

buzuki.jpg“Μούσες εν χορώ” την Πέμπτη 3 Μαΐου με τους καλλιτέχνες Χ. Χολίδη, Π. Παούνη, Ε. Μπάση.

“Πολιτεία” την Παρασκευή 4 Μαΐου με τους Π. Κιάμο, Μ. Βασιλοπούλου και πολλούς άλλους νέους καλλιτέχνες. Η φιάλη προ μηνών έχει καθοριστεί στα 150 Ευρώ,

το “Galla Studio” την Παρασκευή 11 Μαΐου με το σχήμα όπως ήταν το χειμώνα με Γ. Γιασεμή, Δαμάσκο.

“Ρόδον Live” Πέμπτη 17 Μαΐου με το χειμερινό σχήμα Χ. Μενιδιάτη και Ν. Αλεξιάδου.

Τα “Μαμούνια Live” Παρασκευή 18 Μαΐου ξεκινά ο Βαλάντης και ο Θ. Φέρρης.

Το “Boom” Παρασκευή 18 Μαΐου ανοίγει με τους Σ. Γονίδη, Ε. Κοκκίνου και τον Π. Νίκου.

 Πολλά  τα προγράμματα, πολλοί  οι καλλιτέχνες. Ποιους να πρωτοδιαλέξουμε;;

Το Ελληνικό Φαινόμενο εύχεται σε όλους καλό ξεκίνημα, και καλό καλοκαίρι.

.