Οι σοφοί των σοφών της Ελληνικής πολιτικής

30 Απριλίου 2007

zeus.jpg “…Είμαστε για τα μπάζα…”, τάδε έφει ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Πολύδωρας.  “…Δεν είναι πασαρέλα η κυβέρνηση….” τάδε έφει η Υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μητσοτάκη, Μπακογιάννη, Κούβελου. “….Είμαστε καραγκιόζηδες τόσο οι πολιτικοί, όσο κα οι δημοσιογράφοι κα δεν εξαιρώ και τον εαυτό μου….” τάδε έφει ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ. Κεφαλογιάννης. “….Στην φυλακή ακόμα και αν είναι Υπουργός…” τάδε έφει η βουλευτής της ΝΔ Α. Καρπούζα.

“….Αριβίτσικη τσογλαναρία συγκροτεί το στελεχιακό δυναμικό των κομμάτων….” τάδε έφει τέως Υπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος.

“…..Δεν αγοράζω ποτέ γλυκά από ζαχαροπλαστείο, μου τα φέρνει δώρο ο κόσμος….” Τάδε έφει Β. Παπαγεωργόπουλος Δήμαρχος Θεσ/νίκης.

Οι σοφοί των σοφών της παγκοσμιοποίησης

holdem.gif“…..Δεν υπάρχει καλύτερος φίλος στην Ελλάδα της Εβραϊκής κοινότητας του Ισραήλ κα των ΗΠΑ από “εσένα” κύριε Παπανδρέου….” τάδε έφει David Harris διευθυντής Αμερικανικής – Εβραϊκής επιτροπής AJC 2000

“….Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και για αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως να συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να του πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί και να επικρατήσει στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο , σε όλη τέλος πάντων αυτή τη νευραλγική περιοχή, περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας και για τη πολιτική των Η.Π.Α….” Τάδε έφει Xένρι Κίσσιγκερ, 1994

Σοφοί των σοφών της  δημιοσογραφίας

«…Δεν υπάρχει σ’ αυτήν την σύγχρονο περίοδο της παγκόσμιας ιστορίας κάτι που godfather.jpgθα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε ανεξάρτητο τύπο, το ξέρετε και το ξέρω δεν υπάρχει ούτε ένας από εσάς πού τολμά να γράψει τις αληθινές του απόψεις και αν τελικά το έκανε θα ξέρετε προκαταβολικά ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν πουθενά το άρθρο του τυπωμένο. Πληρώνομαι κάθε εβδομάδα για να κρατώ την τίμια άποψη μου μακριά από την δημοσίευση και αν κάποιος από σάς τολμήσει να δημοσιεύσει την ορθή άποψή του θα βρεθεί σύντομα έξω στους δρόμους για να ψάξει για άλλη δουλειά….

…. Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να καταστρέφουν την αλήθεια να ψεύδονται χωρίς δισταγμό να διαστρέφει να δυσφημεί να κολακεύει και να ξεπουλά πολλά για να βγάλει το ψωμί του…» Τάδε έφει Jones Siton 1997 , πρύτανης  δε της δημοσιογραφίας στις Ηνωμένες πολιτείες ….. 

.