Ο Νίκος Βέρτης “Μόνο για σένα”

23 Μαΐου 2007

vertis3.bmpάνοιξε την αυλαία και πάλι στο κέντρο “Ποσειδώνιο”.  Τέσσερα σουξέ του δίσκου του είναι εξαιρετικά και θα πρέπει να τα στηρίξει ανάλογα, μια και τον απογείωσαν και πάλι, άσχετα με το πρόγραμμα του κέντρου που είδα δύο φορές και δεν μου γέμισε, καθώς δεν ρολάρει όπως το περίμενα. Η ορχήστρα, του κέντρου είναι καταπληκτική, όπως ο ήχος, ο φωτισμός και  τα σκηνικά, που είναι όλα τα λεφτά.

Αυτό που δεν μου ικανοποίησε είναι οι γυναικείες φωνές που πλαισιώνουν τον καλλιτέχνη, και πιστεύω είναι λάθος επιλογή . Αν φτιαχτεί το κομμάτι αυτό τότε θα κερδίσουν και πάλι την νυχτερινή διασκέδαση,καθώς από τα σχήματα που λειτουργούν ήδη στην Αθήνα, υπάρχουν κάποια πολύ δυναμικά και κάνουν την διαφορά.

Παρά το μικρό πρόβλημα στο πρόγραμμα το “Ποσειδώνιο” δεν έχει σχέση με το περυσινό. Είναι σαφώς καλύτερο στις αλλαγές που έγιναν. Το σέρβις αρκετά καλό, θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερο. Το καμαρίνι του καλλιτέχνη είναι ορθάνοιχτο, όπου δίνει αυτόγραφα ακούραστα μέχρι της πρωινές ώρες. Εκεί συνάντησα και τον Ελληναρά παγκόσμιο πρωταθλητή του Box, και πολλούς ποδοσφαιριστές από την Εθνική Ελλάδος.

Για την κριτική του νέου δίσκου αρνητική, ή θετική του Ν Βέρτη θα ασχοληθώ σε άλλο κεφάλαιο.

Όμως την κριτική που κάνω για όλους αυτούς που ακούω και βλέπω θα ισχύει και στην περίπτωση του Ν. Βέρτη,  αλλιώς πως θα υπάρχουν βελτιώσεις. Του τύπου, τι καλός, τι ωραίος παραπέμπει αλλού το θέμα, μακριά από τον Βάνη και κάθε Βάνη που σέβεται την δουλειά που κάνει.

.