Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

26 Ιουνίου 2007

narkotika.bmpτην Τρίτη 26 Ιουνίου, στην πλατεία Αριστοτέλους, δύο εκδηλώσεις με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για Τη μάστιγα των ναρκωτικών οργανώνει ο Δήμος Θεσ/νίκης .Συγκεκριμένα

οι μαθητές του προγράμματος «Δημιουργικής Απασχόλησης Μαθητών του Δήμου Θεσσαλονίκης για εργαζόμενες μητέρες – καλοκαίρι 2007»

 θα πάρουν μέρος την Τρίτη 26 Ιουνίου, στις 10.00, στην πλατεία Αριστοτέλους (μπροστά από το κινηματοθέατρο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ») σε εκπαιδευτικά παιχνίδια με την καθοδήγηση καταρτισμένου προσωπικού προκειμένου να ενημερωθούν για τις καταστροφικές συνέπειες της χρήσης των ναρκωτικών .

Η εκδήλωση οργανώνεται από τα κέντρα πρόληψης και ενημέρωσης για τις εξαρτησιογόνες ουσίες ΣΕΙΡΙΟΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης .

• Η δεύτερη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα (Τρίτη 26 Ιουνίου), στις 11.00, στην πλατεία Αριστοτέλους διοργανώνεται από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης και τη Θεραπευτική Κοινότητα Καρτερών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιηθεί ενημέρωση του κοινού της πόλης για την πρόληψη και τις βλαπτικές συνέπειες από τη χρήση των ναρκωτικών.

Επίσης θα γίνει ποδηλατοδρομία στο χώρο της παραλίας από άτομα του τμήματος Αποκατάστασης Εξαρτημένων Ατόμων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσ/νίκης.

.