Ασύλληπτη η Εθνική τραγωδία της πατρίδας.

27 Αυγούστου 2007

dakri.jpg2691.gifστην σύγχρονη εποχή με τις εκατοντάδες φωτιές, απλωμένες για να καεί από άκρο εις άκρον η Ελληνική γη. Το καλά οργανωμένο  έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος συνεχίζεται ανενόχλητα, ξεγυμνώνοντας παντελώς τον κρατικό μηχανισμό, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι τόσα χρόνια δεν υπήρχε σχέδιο ανοικοδόμησης ολόκληρης της Ελληνικής επικράτειας από τους εκάστοτε διοικούντες την Ιερουσαλήμ, δηλαδή των Αθηνών, 

καθώς τα επίγεια και εναέρια μέσα που διαθέτει η Ελλάδα στους κατ΄ εξοχήν αγροτικούς τόπους, με κάμπους λιβάδια, ελαιώνες και πεύκα, να επαρκούν μόνο για την πρωτεύουσα, αλλιώς κάθε δήμος, κοινότητα της επαρχίας αν διέθετε τουλάχιστον τρία πυροσβεστικά οχήματα όπως θα έπρεπε με το ανάλογο προσωπικό, δεν τα γινόταν αυτό το έγκλημα με τις δεκάδες ανθρώπινες ζωές, κάνοντας στάχτη σπίτια, περιουσίες, δάση.

Η δε “συντονισμένη” πολιτεία στα έκτακτα φαινόμενα φάνηκε παντελώς ανύπαρκτη, απροετοίμαστη, ανίκανη, ερασιτεχνική, κυρίως ασυντόνιστη!!!!!

Όσο για τον άλλοτε ισχυρό στρατό που διαθέτει η χώρα μας με τους άριστους εκπαιδευμένους κομάντος για κάθε εισβολείς που θα δεχόταν η πατρίδα, έτοιμοι να τους αντικρούσουν, ειδικά δε εκπαιδευμένοι στην αποξήλωση των χόρτων στα δάση και όχι μόνο,αντί αυτού στάλθηκαν νεοσύλλεκτοι στρατιώτες, που ακόμα δεν έμαθαν καλά – καλά να φορούν τις αρβύλες τους.

Κάηκε η Ελλάδα, κάηκε η περηφάνια της η ιστορία, η 240761.jpgκληρονομιά της, όλα έγιναν στάχτη μπροστά στην κομματική βεντέτα, την απέραντη ρουσφετολογία, καταντώντας την Ελλάδα της επιστήμης, ως Ελλάδα της αγραμματοσύνης, δουλεύοντας σε καίρια πόστα αγράμματοι, τεμπέληδες, χαραμοφάηδες, παραδόπιστοι, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις είναι καινές, με την ανεργία να χτυπά ρεκόρ τα σπουδασμένα μυαλά της Ελλάδος, να αχρηστεύονται πριν μας δώσουν τα φώτα τους, και η σημερινή Ελλάδα του 2007 να παρουσιάζει την εικόνα του 1920, δηλαδή τα πέτρινα χρόνια, ασχέτως αν είμαστε εταίροι της Ευρωπαϊκής κοινότητας , η οποία μας προσέφερε πακτωλό κονδυλίων, ακριβώς για να μην μας συμβεί αυτό που ζούμε σήμερα , να είμαστε παραδομένοι στο έλεος της φωτιάς, και αντί αυτού οι εκάστοτε κυβερνήσεις να τα εκμεταλλευτούν φτιάχνοντας την πυρασφάλεια της χώρας με όλα τα σύγχρονα μέσα, αυτές έχουν κολλήσει στην πολιτική βεντέτα με τις μπλε – πράσινες κίτρινες – λιλά κορδέλες, ποιος θα τις κόψει καλύτερα.

Ζούμε στα πέτρινα χρόνια καθώς τότε όπως και σήμερα ακόμα η χώρα δεν έχει αποκτήσει δασολόγιο, κτηματολόγιο και όλα τα σχετικά, έτσι ώστε με τους χάρτες να στήνει σώματα που θα προστατεύουν την παραδεισένια χώρα μας από κάθε κακόβουλο εισβολέα.

Το Ελληνικό δημόσιο γέμισε με χιλιάδες καρέκλες διευθυντάδων, προϊσταμένων, περιφερειαρχών και δεν συμμαζεύεται,  για να ελέγχουν την απόδοση όλων όσων ευθύνονται για την ασφάλεια μας, όπως τροφές, φωτιές, πλημμύρες, εγκλήματα, με αποτέλεσμα αυτοί να κοιμούνται ήσυχοι και ο λαός να είναι στα πόστα όλων αυτών των κρατικοδίαιτων .

Απόδειξη είναι οι χιλιάδες προσληφθέντες νεοσύστατοι αγροφύλακες, οι οποίοι αντί να πιάσουν τα δάση και τους αγρούς, έπιασαν και αυτοί καρέκλες σε γραφεία.

Κάποτε οι φωτιές θα σβήσουν και τότε θα μας έλθουν οι εφιαλτικές πλημμύρες με τις πρώτες βροχές, και όσα σπίτια έμειναν όρθια θα πλημμυρίσουν, οι σοδιές θα βουλιάξουν και η τελειωτική καταστροφή θα είναι απερίγραπτη.

Άν και η λέξη πρόληψη είναι Ελληνική στην εφαρμογή δεν την βρίσκουμε ποτέ σε κανέναν τομέα,γιαυτό ζούμε και θα ζήσουμε χειρότερες τραγωδίες στην σύγχρονη εποχή μας λόγω της ανικανότητας των πολιτικών ηγετών του χθες, του σήμερα, και του αύριο, τους οποίους κυριεύει η βολεμάρα και δεν έχουν κανένα όραμα για τον τόπο τους.

Όμως τον Ελληνικό λαό κυριεύει οργή, θυμός και μεγάλη αγανάκτηση.

  

Τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους από την πύρινη λαίλαπα, από την ανικανότητα της πολιτείας !!!!

Νίκος Βάνης.

φώτο υλικό απο το in.gr-ΑΠΕ

Η Ελλάδα φλέγεται

.