Γνωστή για απάτη και το πάθος στον τζόγο

29 Αυγούστου 2007

mesoura.jpgείναι πλέον η φήμη της, παρά ως παλιάς λαϊκής καλλιτέχνιδας της πίστας, η οποία έχει χάσει και το λιγοστό μυαλό που της απέμεινε για χάρη του τζόγου, όπου την κυριεύει τέτοιο πάθος, που δεν υπολογίζει τίποτα, ούτε αξιοπρέπεια, αλλά και τα χρόνια που έφαγε με το κουτάλι στα μπουζουκομάγαζα.

Πριν λίγο καιρό γνωστός Αθηναίος επιχειρηματίας της πρότεινε να εμφανιστεί στο κέντρο του για την χειμερινή περίοδο 2007-08.

Η τραγουδίστρια βεβαίως είπε το ναι, και εισέπραξε τα 50.000 ευρώ ως προκαταβολή για την συμφωνία.

Μία εβδομάδα αργότερα της ζήτησε και δεύτερος Αθηναίος επιχειρηματίας για εμφανίσεις στο κέντρο του, Βεβαίως ,βεβαίως είπε και σ΄ αυτήν την πρόταση το ναι, εισπράττοντας και πάλι 50.000 Ευρώ ως προκαταβολή.

Με το χρήμα ζεστό στο χέρι έφυγε σφαίρα για τον ναό του τζόγου, όπου σε μία ώρα τα έκανε πετσετάκια και τίναξε την μπάγκα στον αέρα .Δεν τις έμεινε φράγκο, ούτε για καραμέλες.

Στο μεταξύ ο πρώτος επιχειρηματίας έμαθε για την τραγουδίστρια ότι έκλεισε και σε άλλο κέντρο. Έγινε έξαλλος και κάθε λεπτό την έπαιρνε στο τηλέφωνο,ενώ εκείνη το έκλεινε. Αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τον ατζέντη της, τον οποίο έκανε ρόμπα.

“…Θέλω πίσω τα λεφτά μου…”,

“…χάθηκαν όλα στον τζόγο, μην περιμένεις, να σου επιστραφεί ούτε ένα σεντς…..” του απάντησε ο ατζέντης.

“ …Δεν δέχομαι καμιά δικαιολογία, κανόνισε την πορεία σου, εγώ θέλω πίσω τα λεφτά μου….”, ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ο επιχειρηματίας.

Ο ατζέντης μπαρουτιασμένος όπως ήταν πήγε στην καλλιτέχνιδα και της είπε

“…να βρεις τα λεφτά του Χ…αλλιώς και οι δύο την έχουμε βαμμένη.

Τελείως απαθής η καλλιτέχνιδα του απάντησε

 “…βρες τα και δώστα εσύ τα 50.000 Ευρώ…”.

 Άναψαν τα λαμπάκια του ατζέντη από την απάθεια της τραγουδίστριας και της ανακοίνωσε ότι

“…σε παρατώ απ΄ αυτήν την στιγμή και θα φροντίσω να σε κάνω βούκινο σ΄ όλη την πιάτσα των καλλιτεχνικών δρώμενων…”.

Επί τόπου παίρνει τηλέφωνο τον επιχειρηματία και του περιγράφει την συζήτηση του με την τραγουδίστρια. Ο επιχειρηματίας του απάντησε με αυστηρό τόνο

“…άσε, θα βρω εγώ την άκρη μαζί της , έχω τον τρόπο μου….”

Ότι ο επιχειρηματίας θα πάρει πίσω τα λεφτά του, μέχρι τελευταίας δεκάρας, δεν υπάρχει αμφιβολία ,όπως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τραγουδίστρια πήρε άσχημο δρόμο και σύντομα την βλέπω άστεγη ρακοσυλλέκτρια, με τις ωραίες τουαλέτες της πίστας να σέρνεται στους Αθηναϊκούς δρόμους, ψάχνοντας για ένα κομμάτι καρβέλι από τους σκουπιδοτενεκέδες.

Νομίζετε ότι είναι υπερβολή;;

Εύχομαι μόνο να διαψευστώ!!!!!!

.