Η πρεμιέρα της Πέγκυ Ζήνα

22 Αυγούστου 2007

Peggy04στο νυχτερινό κέντρο “Boom” της Θεσ/νίκης ξεσήκωσε το κοινό της πόλης, με ένα πολύ καλό πρόγραμμα, γρήγορο, χορευτικό, άκρως λαϊκό, με πλούσιο ρεπερτόριο από όλους τους καλλιτέχνες του σχήματος και με πολλές αλλαγές τραγουδιών.

Η Πέγκυ πολύ ευχάριστη, ορεξάτη, φανερά αλλαγμένη, φαίνεται πως της ωφέλησε ο γάμος.

Ο λαϊκός τραγουδιστής Α. Ζαζόπουλος επιτέλους μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας έκανε την επιτυχία, ειδικά με το τραγούδι “ Στην υγειά της αχάριστης”, και με το τραγούδι του Νίκου Πάνου “Σήκω ρε Έλληνα”, όπου γίνεται ο χαμός, μπήκε στις μεγάλες πίστες και σχήματα όπως αυτό της Πέγκυ Ζήνας, γιατί αυτά των αντιπροσωπεύουν.

Ο δε Χ. Δάντης όλο εκπλήξεις, άφησε πίσω τα Pop – Rock, μπαλάντες και έπιασε, έπιασε τα λαϊκά τραγούδια όπως “Στολίδι είσαι μόνη σου” και πολλά άλλα, ανεβάζοντας έτσι τον κόσμο στις πίστες, πολύ περισσότερο από τις εμφανίσεις των προηγουμένων ετών.

Το μαγαζί ήταν ασφυχτικά γεμάτο, από τον κόσμο ο οποίος διασκέδαζε, χορεύοντας στην πίστα και κανείς από τους ανθρώπους που είναι πίσω από τους καλλιτέχνες δεν προσπάθησε να τον κατεβάσει, όπως συμβαίνει συνήθως.

Το σέρβις και το προσωπικό το βρήκα εξαιρετικό, σβέλτο, κυρίως όμως χωρίς την αρπαχτή της “ανοιχτής χούφτας”. Δεν άκουσα παράπονα από τον κόσμο (προς το παρόν), και ευελπιστώ έτσι ωραία να κυλήσουν τα πράγματα μέχρι την τελευταία ημέρα.

Όσο για τον Γ. Λύρα που πάντα βρίσκεται δίπλα στην Πέγκυ, είδα να της επισημαίνει κάποια λεπτομέρεια επαγγελματικού θέματος και η καλλιτέχνιδα να την διορθώνει αμέσως. Άψογος ως μάνατζερ λειτουργεί απέναντι στην Πέγκυ, αφήνοντας μακριά την συζυγική ειδικότητα, όταν πρόκειται για δουλειά, γι΄ αυτό και η Πέγκυ μαζεύει αρκετά λουλούδια.

Μετά το τέλος των εμφανίσεων της στην Θεσ/νίκη η Πέγκυ κατεβαίνει στην Αθήνα όπου τον χειμώνα θα εμφανίζεται με τον λαϊκό βάρδο Π. Τερζή, όπως γράψαμε στις αρχές του καλοκαιριού, όπου θα εντυπωσιάσουν οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Έως τότε ευχόμαστε στο σχήμα και ειδικά στην Πέγκυ Ζήνα καλή συνέχεια στο “Boom”.

.