“…Δεν την θέλω, δεν την θέλω δίπλα μου…”

30 Αυγούστου 2007

xeri.jpgπάλευε με νύχια και δόντια η γνωστή μαμά τραγουδίστρια στην δισκογραφική της εταιρεία η οποία απαιτούσε να πάρει μαζί της στο κέντρο της Θεσ/νίκης όπου θα εμφανιζόταν την τριτοκλασάτη τραγουδίστρια της ίδιας εταιρείας. Κλείνοντας συμφωνία με τον επιχειρηματία του κέντρου τον Μάϊο μήνα, ο οποίος επίσης δεν γούσταρε να έχει στο σχήμα την τριτοκλασάτη τραγουδίστρια, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους, πως ο επιχειρηματίας θα δικαιολογηθεί στην δισκογραφική ότι το σχήμα έκλεισε και δεν χωρά σ΄αυτό.

Το σχέδιο πέτυχε και η φιρμάτη ησύχασε, έκανε δε την καλύτερη της εμφάνιση ομολογουμένως. Οι αντιπάθειες ανάμεσα στις δύο κυρίες καλλιεργείτε κυρίως από την φιρμάτη η οποία στο ξεκίνημα της καριέρας είχε στενές σχέσεις με τον αγαπημένο που έχει σήμερα η τριτοκλασάτη της πίστας.

Αν θα την είχε στο σχήμα θα έπρεπε να βλέπει κάθε βράδυ τον αγαπημένο της τριτοκλασάτης και πρώην αφεντικό που μάλιστα της χρωστούσε κάποια μεροκάματα, για τα οποία έγιναν μαλλιά κουβάρια κάποτε.

Τώρα να τον έχει και κάθε βράδυ μπροστά της, επιπλέον να τον βλέπει να σαλιαρίζει με την τριτοκλασάτη, αυτό θα πήγαινε πολύ. Γι΄ αυτό πάλευε με νύχια και δόντια να διώξει μακριά της, το κορίτσι του πρώην της όπως πάντα όταν θέλει κάτι τόσο πολύ.

Όμως μια και κάνουν την ίδια δουλειά και οι δύο, πόσο ακόμα θα μπορέσει να την αποφύγει. Αργά η γρήγορα η σύγκρουση τους θα είναι αναπόφευκτη.

Άϊντε και καλά μυαλά !!!!!!!

.