72ο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσ/νίκης (ΔΕΘ)

28 Αυγούστου 2007

buzuki.jpgΑπό τις 8-16 Σεπτεμβρίου 2007. Θα εμφανιστούν σε μεγάλες συναυλίες κορυφαίοι κι αγαπημένοι ερμηνευτές που τιμούν τη ΔΕΘ μεταξύ των οποίων (αλφαβητικά): Γιώργος Γιαννιάς, Πάνος Καλίδης, Κέλλυ Κελεκίδου, Κώστας Μαρτάκης, Λένα Παπαδοπούλου, Θάνος Πετρέλης, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Γιώργος Τσαλίκης, C-realκαι άλλοι. 

Το παρόν δηλώνει και το Διεθνούς φήμης Μουσείο MadamTussauds του Λονδίνου με τα κέρινα ομοιώματα των Ελ.Βενιζέλου, Κ.Καραμνλή και Α.Παπανδρέου στο περίπτερο του ΕΟΤ.

 Οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μια ταχύτατη Porche Cayman,  και πολλά ακόμη σημαντικά δώρα όπως καρτοκινητά, ευρυζωνικές συνδέσεις , λιπαντικά, ταξίδια στο Dubai.

 Ακόμα,οιι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τις πρώτες προβολές (avant – premiers) κινηματογραφικών παραγωγών που θα φιλοξενηθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο χειμώνα στο πλαίσιο ενός νέου αφιερώματος.

 Η HELEXPO σε συνεργασία με ταξιδιωτικό οργανισμό έχει προγραμματίσει τη δωρεάν μεταφορά επισκεπτών από τις πρωτεύουσες των νομών της Θράκης, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, τα Σαββατοκύριακα της διοργάνωσης, με λεωφορεία, στο πλαίσιο ενός νέου πρωτοποριακού προγράμματος με τίτλο «Πάμε ΔΕΘ».

Τις καθημερινές από τις 17:00 – 23:00,

Σαββατοκύριακα 10:00 – 22:00

72η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

.