Άνοιξε και βρόντηξε

22 Οκτωβρίου 2007

fix.jpgτο κατάμεστο “FIX Live” στην πρεμιέρα με το σχήμα του Γ. Τσαλίκη, Going Through, Σ.Κωνσταντίνου, Μ. Λύτρα Χάλκινα της Γουμένισσας. Με ένα πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες από 18 ετών ως τα βαθιά γεράματα με τα ωραία δημοτικά τραγούδια που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.Όταν ο Γ. Τσαλίκης τραγούδησε το “Λέει – Λέει” από την νέα του δισκογραφία που θα κυκλοφορήσει σύντομα ο κόσμος σηκώθηκε και μαζί με τον καλλιτέχνη το τραγουδούσε, τα δε λουλούδια έφευγαν από κάθε κατεύθυνση, δημιουργώντας ζεστή ατμόσφαιρα από την πρώτη στιγμή τις εμφάνισης του Γ. Τσαλίκη ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ.Δεν είναι τυχαίο πως ο κόσμος συνέρρεε στο καμαρίνι ως το πρωί για ένα αυτόγραφο του, φυσικά δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο.

Πόλυ καλό και το πρόγραμμα των Going Through με το δικό του κοινό να τραγουδά δυνατά.

Και η Μ. Λύτρα στο πρώτο μέρος του προγράμματος ήταν πολύ καλή,όμως στο δεύτερο πρόγραμμα της χρειάζεται να κάνει κάποιες διορθώσεις.

Ο Σ. Κωνσταντίνου και πάλι ξεσήκωσε τον κόσμο με τα νέα και παλιά τραγούδια, που τα έχει ήδη μάθει, τα έχει αγκαλιάσει το κοινό του και ας τους τραγουδούσε “Εσύ αλλού και εγώ στα χαμένα”.

 Τα καταπληκτικά Χάλκινα της Γουμένισσας έδωσαν άλλη χροιά σε ένα πραγματικό γλέντι. Είναι φανερό ότι το σχήμα με το ποικίλης αυτό πρόγραμμα θα αφήσει μεγάλες εντυπώσεις, και θα σπάσει όλες τις προβλέψεις. Ήδη πέφτουν πολλές προτάσεις από Αθηναίους επιχειρηματίες να κατέβει το σχήμα όπως είναι στα κέντρα τους.

.