Η παραπληροφόρηση και τα παράγωγα της

17 Οκτωβρίου 2007

tilefona.jpgφέρει άσχημες καταστάσεις, αν δεν ελέγχεται απ΄ όλες τις πλευρές. Αυτό ακριβώς έκανε και μια όμορφη ανερχόμενη τραγουδίστρια όταν κάποιοι καλοθελητές την κούρδισαν για ένα δημοσίευμα εφημερίδας της Θεσ/νίκης με τίτλο “ πύραυλο – καβαλημένη”. Όπως της μετέφερε ένας από τους καλοθελητές το δημοσίευμα από το τηλέφωνο, η κοπέλα δεν μπορούσε να το πιστέψει σε καμιά περίπτωση,

καθώς γνώριζε τον δημοσιογράφο προ πολλών ετών, αλλά κυρίως τα γραφόμενα του.

Ο καλοθελητής συνέχισε να την κουρδίζει λέγοντας της “..πίστεψε το επιτέλους, για σένα γράφει (το κείμενο δεν είχε κανένα όνομα)….ξύπνα για να μην πάθεις τα χειρότερα..”

“…Αποκλείεται έτσι που μου το διαβάζεις, δεν περιγράφει εμένα, ούτε ήμουν στην Θεσ/νίκη όπως γράφει…”, επέμενε η τραγουδίστρια και συνέχισε

“.. για να σου αποδείξω ότι λάθος κατάλαβες εσύ, στείλε μου την εφημερίδα με κούριερ..”

“…Δεν  έχω εφημερίδα για να σου στείλω, δηλαδή δεν μπορώ να την βρω, γιατί δεν την βάζουν σε σταθερά σημεία, ψάχνουμε αλλά δεν βρίσκουμε άλλα αντίτυπα…”

“ …Στείλε μου αυτήν που έχεις στα χέρια σου επέμενε η τραγουδίστρια…”

“…Όχι αυτό δεν γίνεται, την θέλω για συλλεκτικό κομμάτι…”

“…Μην παίζεις μαζί μου, στείλε μου την εφημερίδα τώρα..” επέμενε η τραγουδίστρια.

Η εφημερίδα εστάλη και όταν διάβασε το επικείμενο δημοσίευμα που δήθεν αφορούσε την ίδια, ξέσπασε σε γέλια, καθώς κατάλαβε και  για ποια φιρμάτη έλεγε το κείμενο. Ότι έγραφε (και λίγα κατά την γνώμη της) γνώριζε όλη την κατάσταση όπως ακριβώς  την περίγραφε η εν λόγο εφημερίδα. 

Πήρε στο τηλέφωνο τον δημοσιογράφο, περιέγραψε όλη την ιστορία πως της  έγινε  το κούρδισμα, ποιος..;;;τι…;;;, κτλπ, και τότε  δημοσιογράφος, τραγουδίστρια έσκασαν στα γέλια μέχρι δακρύων.

Η κοπελιά  έπειτα επικοινώνησε  και με τον καλοθελητή, λέγοντας του “…τι ηλιθιότητες, τι παραπληροφόρηση μεταφέρεις  στον κόσμο στα καλά καθούμενα;;;”

Έκπληκτη πήρε την απάντηση του…,

 “…Ά.., εσύ δεν είσαι για να σε εμπιστεύεται κανείς, μ΄έκανες ρόμπα ξεκούμπωτη…”.

 Το συμπέρασματα  είναι δικά σας.

.