Κουμάντο με ξένα κόλυβα

30 Οκτωβρίου 2007

tilefona.jpgΠερνά την μαγκιά του αδελφός τραγουδιστή προσπαθώντας με κάθε αθέμιτο μέσο να ελέγχει την κατάσταση στο κέντρο όπου τραγουδά ο μπράδερ του. Έχει πάρει τόσο σοβαρά το ρόλο που δείχνει να είναι αυτός ο επιχειρηματίας του κέντρου, και όχι ο πραγματικός που πληρώνει τα πάντα.

Φαίνεται πως ο νοικοκύρης του κέντρου είναι ανύπαρκτος όπως δείχνει το πράγμα, μια και δεν εμφανίζεται πουθενά.

Έτσι δρα ανενόχλητα και βάρβαρα ο εν λόγω κατά φαντασία και ψευτόμαγκας αδελφός του τραγουδιστή. Πρόσφατα έκανε ένα αντιεπαγγελματικό ατόπημα, όταν επιτέθηκε σε μια κυρία επώνυμη πελάτισσα του κέντρου, στο τραπέζι που καθόταν, επειδή τραβούσε εικόνες με το κινητό της τηλέφωνο από την πίστα όπου τραγουδούσε εκείνη την ώρα ο αδελφός του.

Με αυταρχικό ύφος και μπροστά σε τόσο κόσμο φώναζε και την υποχρέωσε επί τόπο να σβήσει όλα όσα τράβηξε, ρεζιλεύοντας της τελείως.

Η κυρία ζήτησε τα στοιχεία του και αυτός το χαβά του.

 “…Σβήσε τώρα ότι τράβηξες, ακούς…

”…Όχι δεν σβήνω τίποτα, και ποιος είσαι εσύ ε΄…”

“ ..Ακούς τι σου λέω….”

“…Ποιος είσαι και θα μου απαγορεύσεις, λέγε ποιος είσαι…”,επέμενε η κυρία και πελάτης του κέντρου ,  ώσπου  ο αγρίκος της άρπαξε το κινητό από τα χέρια και έσβησε όλο το αρχείο, όχι θα παίζουμε!!!

Η κυρία έξαλλη τα μάζεψε και έφυγε,παράλληλα από το προσωπικό προσπαθούσε να μάθει για το ποιος ήταν ο αγροίκος με το απίστευτο θράσος, όπως και έμαθε.

Το περιστατικό περιγράφει σε φίλο του τραγουδιστή ο οποίος με την σειρά του το ίδιο βράδυ μου κατήγγειλε το περιστατικό της φίλης του από τον νταλαβερτζή αδελφό ο οποίος επιδόθηκε σε αγώνα προστασίας, “image” του τραγουδιστή αδελφού,τρομάρα του.

Τον επιχειρηματία του εν λόγω κέντρου εάν και προσπάθησα να τον βρω δεν κατέστη δυνατόν, ξέρω όμως πολύ καλά ότι τέτοια πράγματα δεν σηκώνει από κανέναν. Γι΄ αυτό θα τον συμβούλευα να μαζέψει άρον – άρον τον τεμπέλη, και να δείξει μεγαλύτερο σεβασμό στους θαμώνες του κέντρου. Διαφορετικά να πάνε στα σπίτια τους οι λαμογιότατοι.

Απαράδεκτο !!!!!!

Αυτό δεν ξανάγινε !!!!!

Ακούς εκεί να κάνουν “Ντα” τον κόσμο που διασκεδάζει ανέμελα, πληρώνοντας μάλιστα βαρβάτους λογαριασμούς !!!!! ΉΜΑΡΤΟΝ

.