Το βασικό ένστικτο

16 Οκτωβρίου 2007

sex.gifπου διαθέτει ένας τραγουδιστής της πίστας παραλίγο να αναδείξει σε συνάδελφο του τραγουδίστρια, όταν ένα βράδυ στην δουλειά είχε φτιαχτεί παρτ΄αλλιώς. Με το εργαλείο του σε el – durro κατάσταση ορμάει στο καμαρίνι της τραγουδίστριας, αστραπιαία κατεβάζει πρώτο το παντελόνι, έπειτα  το βρακί του,ορμάει και αγκαλιάζει την τραγουδίστρια . Η κοπέλα τα έχασε και έμεινε σαν παγωμένη κολόνα.

Μόλις συνήλθε ακόμα όπως ήταν σφιχταγκαλιασμένη άρχισε να ουρλιάζει, βοήθεια – βοήθεια, συνάμα τον έσπρωχνε με όση δύναμη είχε. Ο μαινόμενος ταύρος συνέχιζε το έργο του σκίζοντας το κάτω βρακάκι της κοπελιάς, έτοιμος να το χώσει βαθιά.

Πάνω στην ώρα μπούκαραν στο καμαρίνι οι υπόλοιποι συνάδελφοι του σχήματος προσπαθώντας να τον ξεκολλήσουν από την κοπέλα, γίνεται δε ένας σαματάς άνευ προηγουμένου, ταυτόχρονα ειδοποιείται και ο επιχειρηματίας του κέντρου και τότε γίνεται το έλα να δεις.

Τον αρπάζει από το αυτί και τον σέρνει σαν τσουβάλι έξω από το καμαρίνι, συγχρόνως του ρίχνει κάτι ψιλές ,κάτι κλωτσιές, κάτι μπενελίκια , σέρνοντας τον ως την εξώπορτα του κέντρου, πετώντας των έξω σαν  μπανανόφλουδα.

Ο τραγουδιστής με κατεβασμένα τα πανταλόνια ακόμα, κλαίγοντας ζητούσε συγνώμη,

“…δεν θα το ξανακάνω…δεν θα το ξανακάνω…”

“…Τι να σε κάνω ρε άχρηστε, ανώμαλε, λαμόγιο, σε μάζεψα εδώ μέσα να σε κάνω άνθρωπο όταν δεν είχες να φας, και εσύ ζεις στον κόσμο σου…φύγε από μπροστά μου, και να μην σε ξαναδώ για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ούτε εδώ γύρω στην περιοχή…”, του έψαλλε το αφεντικό αποφασισμένος να μην τον ξαναπάρει στο σχήμα.

Για να δούμε έτσι ακριβώς εννοεί το αφεντικό;; Πράγματι δεν θα τον ξαναπάρει για μεροκάματο;; Ποιον;; Αυτόν που του ήταν πολύτιμος  συνεργάτης ρουφιανιάς;;;

 Όσο για την τραγουδίστρια εκείνο το βράδυ έπαθε μεγάλο σοκ, φυσικά και δεν τραγούδησε όλο το βράδυ.

Τι περνούν και αυτοί οι καλλιτέχνες.

 Άλλο κακό να μην τους βρει!

.