“ Όλα από την αρχή”

16 Οκτωβρίου 2007

1101849036-30614.jpgείναι ο τίτλος μιας σειράς παραστάσεων του Γιώργου Νταλάρα στην θεατρικής σκηνή του “Παλλάς” των Αθηνών από τις 16 Νοεμβρίου ως τις αρχές Ιανουαρίου 2008. Μαζί του θα έχει νέους καλλιτέχνες και ηθοποιούς και μια ομάδα επιλεγμένων μουσικών από τον ίδιο τον καλλιτέχνη για την ενορχήστρωση του προγράμματος, σε σκηνοθεσία δια χειρός Σταμάτη Φασουλή.

 Ώρα έναρξης των παραστάσεων  21:00.

Οι τιμές ξεκινούν ανάλογα με την ζώνη από 27 Ευρώ ως τα 70 Ευρώ (ισχύουν φοιτητικά και μειωμένα).

Για τους φίλους της μουσικής ας έχουν υπόψιν τους ότι μετά την έναρξη της παράστασης η είσοδος δεν επιτρέπεται, παρά μόνο αν υπάρχει διάλλειμα.

Δεν επιτρέπεται κανένας είδος κατανάλωσης, όχι σουβλάκια, όχι πατατάκια, αλλά ούτε φυστικάκια, ή ξινά αγγουράκια, κυρίως δε γαρύφαλλα για πέταμα.

 Στα απαγορευτικά περιλαμβάνεται και η απενεργοποίηση της συσκευής του κινητού τηλεφώνου, και βέβαια ούτε για αστείο δεν επιτρέπεται καμιά φωτογραφία, καθώς επίσης η μαγνητοσκόπηση, ή βιντεοσκόπηση και ηχογράφηση.

Το μόνο καλό και θετικό του χώρου των παραστάσεων είναι, ότι δεν θα υπάρχει σύστημα ανοιχτής παλάμης, καθώς απαγορεύεται αυστηρά το φιλοδώρημα!!!!!!!!

Στο πλαίσιο της Γενικής Διάσκεψης της  UNESCO όπου η  Ελλάδα θα προεδρεύει απο σήμερα εώς 3 Νοεβρίου με τη συμμετοχή 193 χωρών, διοργανώνεται συναυλία στης 19 Oκωβρίου  με τον Γιώργου Νταλάρα,συμμετέχει ο Μιχάλης Τζουγανάκης και η Ασπασία Στρατηγού και δεκαμελή ορχήστρα μουσικών, στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων στο κτίριο της ΟΥΝΕΣΚΟ.

.