Κορόνα ή γράμματα;;

29 Νοεμβρίου 2007

ganti.gifτων 2 Ευρώ ρίχτηκε για λογαριασμό Βορειοελλαδικής ποδοσφαιρικής ομάδας,για το που ;;;, σε πιο μπουζουκομάγαζο της Αθήνας θα γλεντήσουν την ήττα τους. Αφού πρώτα ψήφισαν και δεν ικανοποιήθηκαν με το αποτέλεσμα, γεννήθηκε το ερώτημα “Στον Π. Καλίδη, ή στο Ν. Βέρτη θα πάμε;;;” Το 60% ψήφισε Π. Καλίδη, και το 40 % Ν. Βέρτη.

Φεύγοντας από το ξενοδοχείο μια και είχαν μαζί τους τον προπονητή ο οποίος φημίζεται στις προβλέψεις του στοιχήματος,  η ομάδα του εμπιστεύτηκε το νόμισμα των 2 Ευρώ για την τελευταία ψηφοφορία.

“…Κύριε προπονητά, ρίξτε το κέρμα για να αποφασιστεί με κορόνα πάμε στον Π. Καλίδη, με γράμματα στον Ν. Βέρτη…”.

 Το κέρμα στριφογύρισε για κάμποσα δευτερόλεπτα, επικρατώντας πλήρη ησυχία και με όλα τα βλέμματα καρφωμένα στο κέρμα, το οποίο έδειξε κορόνα.

Έτσι η ομάδα κατέληξε στο “Caramela” όπου ο μετρ με πολύ κόπο τους τακτοποίησε όλους σε τραπέζια. Αμέσως παρήγγειλαν  και τα πρώτα λουλούδια. Αυτό που τους εξέπληξε ήταν οι πολλές γυναικοπαρέες δίπλα τους. Οπότε ο λουλουδοπόλεμος ξεκίνησε αμέσως προς την παρέα δίμετρης καλλονής.

Με το που βγήκε και ο Π. Καλίδης στην πίστα η ομάδα δεν άργησε να κάνει μπάλα όλο το μαγαζί. Καλάθια λουλουδιών έπεφταν βροχή στην πίστα για τον καλλιτέχνη και προς τις γυναικοπαρέες. Εκείνο το βράδυ έγινε της Βέροιας.

Το πρωί στο ξενοδοχείο η ομάδα είχε συζήτηση τι άλλο, από το παιχνίδι κορόνα ή γράμματα, ένα παιχνίδι που όλοι κερδίζουν, γι΄ αυτό αποφάσισαν να το εφαρμόσουν πιο τακτικά και για τα κέντρα της Θεσ/νίκης.

Ε΄…όχι κορόνα ή γράμματα και για τα μπουζούκια !!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Ή μήπως έχουν δίκιο;;;

.