Ο Χρήστος Δαναός

23 Νοεμβρίου 2007

radiosport.jpgπου εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Μούσες εν χορώ” της Θεσ/νίκης, επειδή δεν άντεχε να είναι μόνος, όπως είναι και ο τίτλος της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς,  ήλθε για να δουν την αυγή μαζί με τον Νίκο Βάνη στην πρωϊνή του εκπομπή  “Ραδιοξυπνήματα” στο Ράδιο Σπορ 98,7 FM. Πέραν της καλλιτεχνικής του πορείας και των προβλημάτων που παρουσιάζει η νυχτερινή διασκέδαση, μια κάμψη γενικώς, συζήτησαν θέματα επίκαιρα, της νέας γενιάς που αντιπροσωπεύει ο καλλιτέχνης Χ. Δαναός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ έστειλε στον επιχειρηματία κέντρου των Αθηνών Θανάση Πριόβολο, που τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα “Είναι κύριος” δεν υπάρχουν καλύτερες και πιο ουσιαστικές λέξεις από το “Είναι κύριος”….είπε πολύ χαρακτηριστικά και απο καρδιάς.

Όλη η συνέντευξη του θα δημοσιευθεί σε λίγες ημέρες στην τηλεφημερίδα.

Δαναος χρ. wrote: (από το καμαρίνι του 22 Νοεμβρίου 00:230 Danaos_chris@hotmail.com) γεια σου φιλε βανη. διαβαζω σχεδον καθε μερα αυτα που γραφεις, γιατι τα χώνεις…..περιμενω να ρθει και η σειρα μου….χα χα, πλακα κανω. αντε φιλε συνεχισε αυτο που κανεις για να μαθαινουμε και μεις τι γινεται γυρω μας.

.