ΠΑΟΚ, πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας

24 Νοεμβρίου 2007

paok.bmpτην Κυριακή 25 Νοεμβρίου ( 13.00 ) στην Καμάρα. Η αδιαφορία της πολιτείας και το γεγονός ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες τις για τη κατάσταση που δημιουργήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ανοχή της δίνουν το δικαίωμα στον κόσμο του Δικεφάλου να διαδηλώσει ειρηνικά αλλά δυναμικά για τα αιτήματα του. 

Οι προειδοποιήσεις δεν ήταν αρκετές για να ασχοληθεί η πολιτεία σοβαρά με το πρόβλημα του ΠΑΟΚ που η ίδια δημιούργησε.

Η λαοφιλής ομάδα τυραννιέται από τις κινήσεις των πρώην μεγαλομετόχων που έδρασαν ανεξέλεγκτοι και με την ανοχή του κράτους που τώρα οφείλει να βρει τρόπους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. οι κινητοποιήσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που δε θα σταματήσουν παρά μόνο όταν δικαιωθούν τα αιτήματα τους.

Με τον ΠΑΟΚ δε μπορεί να παίζει κανείς.

Τώρα πολιτεία και πολιτικοί θα εισπράξουν τη θυελλώδη αντίδραση των οπαδών που δε συμβιβάζονται με τίποτε λιγότερο από την απαλλαγή της ΠΑΕ από χρέη που δημιούργησαν οι προηγούμενοι μεγαλομέτοχοι.

Την Κυριακή χιλιάδες κόσμου θα αναγκάσει τους Έλληνες πολιτικούς να μείνουν σπίτι και να παρακολουθούν με αγωνία τα τηλεοπτικά δελτία για το γενικό ξεσηκωμό.

Ο κόσμος είναι αποφασισμένος να δώσει και να κερδίσει ένα ακόμα αγώνα για την αγαπημένη του ομάδα. Ένα τίμιο αγώνα. Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου άνθρωποι κάθε ηλικίας από ολόκληρη την Ελλάδα θα βρεθούν στην καμάρα για να θυμίσουν στους κυβερνώντες ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη δύναμη της Βόρειας Ελλάδας και κανείς δε δικαιούται να αδιαφορεί όταν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο κόσμος θα αναγκάσει την Ελλάδα να παρακολουθήσει ένα συλλαλητήριο που όμοιο του δε θα έχει ξαναγίνει. Το δίκιο πνίγει τον ΠΑΟΚτσή κάθε ηλικίας που δε δέχεται να μένει η ομάδα του σε καθεστώς οικονομικής ομηρίας λόγω χρεών ενώ το κράτος στο παρελθόν έχει χαρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε άλλες ομάδες και ακόμα κρατικές εταιρίες χαρίζουν τεράστια ποσά σε συγκεκριμένες ομάδες υπό την καθοδήγηση συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων.

Η πολιτεία με τη στάση της έσπρωξε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε συλλαλητήριο. Τώρα είναι αναγκασμένοι οι Έλληνες πολιτικοί ( που σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί ότι είναι ανεπιθύμητοι στο συλλαλητήριο ) να αντιμετωπίσουν δυσάρεστες καταστάσεις για αυτούς.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 13:00 στην Καμάρα, ξεκινάμε για να γράψουμε άλλη μία ένδοξη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Απαιτούμαι την διαγραφή των χρεών από το σύλλογό μας, την απαίτησή τους από τα φυσικά πρόσωπα που τα δημιούργησαν (Μπατατούδης, Γούμενος, Παγώνης) και δεν θέλουμε να επιβαρυνθούν για τα χρέη του ΠΑΟΚ άλλες κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας (συνταξιούχοι, αγρότες, εργάτες κλπ)”.

πηγή;contra,-εφημερ-Μετροσπορτ

.