Νίκος Γεραλής “Δεν ήρθες”

2 Δεκεμβρίου 2007

cd5.gifCD Single με 4 τραγούδια .Νο1- “Δεν ήρθες” με πολύ καλή εισαγωγή, ζωντανά μουσικά όργανα, με έντονο το μπουζούκι και το κλαρίνο. Βαθμός με άριστα το 10, παίρνει 10΄. Η μουσική είναι του Νίκου Γεραλή και οι στίχοι του Πάνου Φαλάρα

Νο2- “Καθαρός ουρανός” μοντέρνο, λαϊκό, γρήγορο κομμάτι που αγγίζει την νεολαία. Όμως στο συγκεκριμένο τραγούδι θα μπορούσαν να μπουν περισσότερα μουσικά όργανα, πιο δυνατή μπότα (ντραμς), και βέβαια ½ με 1 μέτρο το βιολί το σήκωνε άνετα, βαθμός 7. Την μουσική έγραψε η Μαρίτα πρωτοεμφανιζόμενη στον χώρο, σε στίχους του Πάνου Φαλάρα

Νο3 -“Αυτή η γυναίκα” Ένα ωραίο τραγούδι, που τραγουδήθηκε ντουέτο σε πρώτη εκτέλεση με τον Πάρι, πριν συμπεριληφθεί στο εν λόγω Single, και δεν έχει καμιά σχέση με το κομμάτι της δισκογραφίας , καθώς η μουσική και ο στίχος υπέστησαν αλλαγές. Έτσι έχασε τον δυναμισμό που είχε το αρχικό κομμάτι, όπως το άκουσαν πολλοί και τους άρεσε από την πρώτη στιγμή.

Εν πάσει περιπτώσει το τραγούδι σε 2η εκτέλεση βαθμολογείται με 5΄. Η μουσική είναι του Νίκου Γεραλή και οι στίχοι του Πάνου Φαλάρα. Ενώ η πρώτη εκτέλεση άξιζε πάνω από 10΄.

Νο4- “Έρωτα μου” είναι ένα δυνατό κομμάτι, καθαρά τσιφτετέλι, όμως σε πολύ λάιτ εκτέλεση, Βαθμός 7 . Η μουσική είναι του Νίκου Χάρμα και οι στίχοι του Πάνου Φαλάρα.

Ο δίσκος χαρακτηρίζεται μέτριος προς καλός, το εξώφυλλο λανσάρεται  με ένα φανταστικό τοπίο, με φόντο την θάλασσα, όμως η εικόνα του καλλιτέχνη ήθελε περισσότερη επεξεργασία, καθώς παρουσιάσει πολλές σκιές. Σε γενικές γραμμές η δουλειά είναι καλούτσικη, ενώ η ερμηνεία του καλλιτέχνη από μέτρια ως καλή.

Το CD Single κυκλοφορεί από την Impact Music.

.